Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους τρέλανε και τον τρέλαναν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-25 00:07:00

Τους τρέλανε και τον τρέλαναν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τους τρέλανε και τον τρέλαναν! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πέσιμο» αγάπης στον Χριστοδουλόπουλο από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μπορεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να έληξε εδώ και αρκετή ώρα, οπαδοί της Ένωσης όμως παρέμειναν στο στάδιο για να αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές της ιστορικής νίκης επί των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι φίλοι του Δικεφάλου κατασκήνωσαν έξω από τα επίσημα και περίμεναν για αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παίκτες και να τους δώσουν συγχαρητήρια για την απόδοση και την υπερπροσπάθειά τους.

Δεν ήταν λίγο άλλωστε να γυρίσουν ένα παιχνίδι από το 0-2 σε 3-2. Για τους Ενωσίτες ήταν σαν να πήγαν στην κόλαση και να επέστρεφαν στον παράδεισο. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη και την εξέφρασαν με όποιο τρόπο μπορούσαν στους παίκτες του Χιμένεθ.

Απ' όλους τους «κιτρινόμαυρους», αυτός που έχαιρε μεγαλύτερης αποθέωσης ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έβαλε την ΑΕΚ ξανά μέσα στο παιχνίδι, τρέλανε τους Ενωσίτες με τα δύο γκολ του και αυτοί τον τρέλαναν, όταν εξήλθε από την εξώπορτα των επισήμων, για να αποχωρήσει από το στάδιο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τον περικύκλωσαν και δεν τον άφηναν να φύγει! Παράλληλα του φώναζαν δύο συνθήματα. «Είναι τρελός» και «είναι μπαμπάς ο Λάζαρος», προφανώς, γιατί... αφιέρωσε ξανά το γκολ του, στην κόρη του. Δείτε μέρος της αποθέωσης:

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags