Facebook Pixel Sportdog.gr | Ηγετική ομιλία Φορτούνη στους οπαδούς!
| 2017-09-25 02:54:00

Ηγετική ομιλία Φορτούνη στους οπαδούς!

Sportdog Team
Ηγετική ομιλία Φορτούνη στους οπαδούς!

Ο Έλληνας άσος βγήκε μπροστά με την ήττα από την ΑΕΚ και μίλησε στους φιλάθλους που πήγαν στου Ρέντη για την επόμενη μέρα.

Περίπου 50-70 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στου Ρέντη για να «υποδεχθούν» την αποστολή, μετά την ήττα με 3-2 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Παρά τη ν πίκρα για τον τρόπο που χάθηκε το ματς, από 0-2 σε 3-2, οι οπαδοί δεν αποδοκίμασαν την αποστολή, αλλά αντίθετα φώναζαν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός»!

Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία των φιλάθλων μπήκε μέσα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για να συνομιλήσει με τους παίκτες και τους ζήτησε να σηκώσουν κεφάλι για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες και φυσικά στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, αφού τώρα είναι στο -5.

 Από τους ποδοσφαιριστές ανέλαβε να μιλήσει στους οπαδούς ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος τους είπε μεταξύ άλλων:  «Καταλαβαίνουμε την πικρία σας κι εμείς είμαστε το ίδιο πικραμένοι με εσάς. Πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, είμαστε Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι δεν θα χαλάσει μια σεζόν. Είμαστε παίκτες του Ολυμπιακού, είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε τα πράγματα».

Ο Φορτούνης, που είχε χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμού, έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι, ενώ είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα, είχε «θέματα» με τον Μπέσνικ Χάσι, που πλέον αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το Λιμάνι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags