Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Μόνο ο Ταχτσίδης «πέσιμο» στον Σιδηρόπουλο (ΦΩΤΟ)
| 2017-09-25 08:59:00

Απίστευτο: Μόνο ο Ταχτσίδης «πέσιμο» στον Σιδηρόπουλο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: Μόνο ο Ταχτσίδης «πέσιμο» στον Σιδηρόπουλο (ΦΩΤΟ)

Την ίδια στιγμή που πάντα 3-4 Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτύρονταν στον διαιτητή.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην ειπώθηκε τίποτα σε επίσημο ή ανεπίσημο επίπεδο για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο οι παίκτες των Ερυθρολεύκων ήταν φανερά εκνευρισμένοι από τα σφυρίγματα και τη συνολική συμπεριφορά του Ροδίτη διαιτητή στο ματς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» ότι το ημίχρονο τελείωσε με τα φάουλ να είναι 12-2 υπέρ της ΑΕΚ, όπως και ότι το ματς έληξε με αυτούς να έχουν κάνει 24 φάουλ και η Ενωση μόνο 7.

Οι παίκτες των Ερυθρολεύκων ήταν εξοργισμένοι από το ότι κάθε επαφή σφυριζόταν φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, κάτι που δεν συνέβαινε όμως με τα εις βάρος τους μαρκαρίσματα και γενικά, σε κάποιες κουβέντες τους σε πηγαδάκια μετά τη λήξη του ματς έκαναν λόγο για «επαγγελματικό χειρουργείο» από τη μεριά του διεθνούς ρέφερι και για το ότι τους έβαζε διαρκώς στην περιοχή τους με τα σφυρίγματά του. Ετσι, ήταν εμφανώς εκνευρισμένοι, τόσο μέσα στο ματς όσο και στα αποδυτήρια.

Επιπλέον, στους ανθρώπους του Ολυμπιακού προξένησε αλγεινή εντύπωση το γεγονός πως σε κάθε σφύριγμα «έπεφταν» πάνω στο διαιτητή διαρκώς 3-4 Ελληνες παίκτες της ΑΕΚ (σχεδόν πάντοτε οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος και Μπακάκης) και προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν στις αποφάσεις του, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τον διεθνή διαιτητή.

Την ίδια ώρα, βέβαια, αξίζει να επισημανθεί πως οι παίκτες του Ολυμπιακού «σφύριζαν αδιάφορα» στις πιέσεις των γηπεδούχων προς τον Ελληνα διεθνή, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι περισσότεροι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται εκτός κλίματος ομάδας και συνθηκών αγώνα.

Μόνο ο Ταχτσίδης πήγαινε κάποιες φορές κοντά στον διαιτητή, αλλά κι αυτός μόνο για να κρατήσει τα... προσχήματα, καθώς δεν άνοιγε το στόμα του!

Από τον Ολυμπιακό σημείωναν επίσης ότι χαρακτηριστικό του «μένους» απέναντι στην ομάδα τους από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ήταν το γεγονός πως απέβαλλε από τον πάγκο δύο στελέχη των Πειραιωτών (Θεοδωρίδη και Χάσι), ενώ ανεχόταν όσα έκαναν από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Εξάλλου, οι Ερυθρόλευκοι «φωνάζουν» και για τη φάση του Ζιλέ στις καθυστερήσεις του ματς, ζητώντας πέναλτι επί του Βέλγου για σπρώξιμο από πίσω και όχι για την προβολή που κάνει ο Μπακάκης... Κατά τ’ άλλα, όπως συμπλήρωναν από το Λιμάνι, η διαιτησία ήταν... άψογη και βασικός υπαίτιος της ήττας ήταν ο Χάσι και οι επιλογές του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags