Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα... μασάει ο προπονητής της Μπόκα για το φιλικό με τον Άρη
| 2017-09-25 14:58:00

Τα... μασάει ο προπονητής της Μπόκα για το φιλικό με τον Άρη

Sportdog Team
Τα... μασάει ο προπονητής της Μπόκα για το φιλικό με τον Άρη

Σύμφωνα με τον Γκιγέρμο Σελότο, το φιλικό με τον Άρη θα διεξαχθεί πιθανότατα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ τόνισε πως την αποστολή της αργεντίνικης ομάδας αποτελείται από ένα μείγμα ποδοσφαιριστών από την α’ και τη β’ ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Μετρόπολις 95,5":

Για τους λόγους που αναβλήθηκε το φιλικό: «Το φιλικό έχει αναβληθεί και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το καλεντάρι της FIFA. Η πρώτη ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κύπελλο και δεν μπορεί να έρθει».

Για το πότε θα γίνει το φιλικό: «Περιμένουμε να οριστούν οι ημερομηνίες για τους αγώνες μας. Πιστεύω ότι το φιλικό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Όχι τον Οκτώβριο».

Για το τι γνωρίζει από τον Άρη: «Γνωρίζω την ομάδα, έχω έναν φίλο ατζέντη που συνεργάζεται με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και μου είπε πολλά πράγματα και για τον Άρη και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Είναι πολύ γνωστοί, δημοφιλείς και παθιασμένοι με την ομάδα τους».

Ο Γκιγέρμο Σελότο τόνισε, επίσης, πως ενημερώθηκε το περασμένο Σάββατο για την αναβολή του φιλικού, ενώ, υπογράμμισε πως η αποστολή για το φιλικό θα απαρτίζεται από μείγμα ποδοσφαιριστών της α’ και της β’ ομάδας της Μπόκα. Όπως δήλωσε, επιπρόσθετα, ο ίδιος δεν πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για το ματς και την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης θα έχει ο τεχνικός της β’ ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags