Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο καιρός σήμερα
Life
| 2017-09-26 08:15:00

Ο καιρός σήμερα

Sportdog Team
Ο καιρός σήμερα

Θα χρειαστείτε σίγουρα ομπρέλα!

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες, στη Μαγνησία και στη Βόρεια Εύβοια, περιμένουμε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και του Βορειοανατολικού Αιγαίου, με μικρότερη πάντως ένταση. Πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες είναι επίσης αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 10 έως 26 στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσουν μικρή σταδιακή εξασθένηση. Στο υπόλοιπο Αιγαίοι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, με μικρή περαιτέρω εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, και αυξημένη πιθανότητα για παροδικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα παρουσιάσουν εξασθένηση και θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags