Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Παναθηναϊκός σε επιτήρηση...
| 2017-09-26 09:03:00

Ο Παναθηναϊκός σε επιτήρηση...

Sportdog Team
Ο Παναθηναϊκός σε επιτήρηση...

Ποιος θα καθαρίσει με τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεξιά κι αριστερά, μετά την «αποχώρηση» του αφεντικού του μαγαζιού; Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, γιατί όχι αν τον βοηθήσει και ο Τότης Φυλακούρης, με το ωραίο χαμόγελο, έχει αυτό το ατού που μετράει στη περίπτωση.

Από κοντά και ο Τάκης Οικονομόπουλος, της διοίκησης πρωτοδικείου στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που κι αυτός βρίσκεται σε προπτωχευτική κατάσταση.

Μιλάμε σοβαρά. Ανάμεσα σ' άλλους π.χ. και στο γραφείο ταξιδιών του Γιώργου Σκρέκη η ΠΑΕ χρωστάει λεφτά. Τι κάνει ο άνθρωπος, περιμένει τον Τσάκα ποιον εμίρη θα βρει. Να γράψει στο χιόνι τα χρέη ο παλιός ποδοσφαιριστής, επειδή εγκατέλειψε ο Αλαφούζος; Μήπως κάνει τη... ''σχετική'' σύμφωνα με το νόμο κίνηση ο Σκρέκης, ο κάθε πικραμένος που του οφείλει η ΠΑΕ, και ποιες συνέπειες θα έχει τότε ο Παναθηναϊκός;

Τίποτα δεν εξελίσσεται προς το καλύτερο επειδή ο μεγαλομέτοχος Αλαφούζος την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Η ομάδα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο γιουρόπα πήρε ένα τράτο και δεσμεύτηκε να τακτοποιήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Του 2017. Που σημαίνει ότι ουέφες και φίφες θα επανέλθουν και θα ζητήσουν ακόμα από την ΕΠΟ να ξηγηθεί αλμυρό φυστίκι στην... επιτροπή σωτηρίας του Μπίλυ.

Δεν κατάλαβα. Από τον Ηρακλή αφαίρεσαν βαθμούς, και υποβιβάστηκε γιατί δεν πλήρωσε ποδοσφαιριστή και θα γλυτώσει ο Παναθηναϊκός, επειδή έχει Ιστορία και τίτλους ευγενείας;.......................

Δεν ''έφυγε'' ο  Αλαφούζος, είναι εδώ!..., διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags