Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο... επαναστάτης Στραματσόνι! Φοβερές δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού στην Τσεχία!
| 2017-09-26 13:30:00

Ο... επαναστάτης Στραματσόνι! Φοβερές δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού στην Τσεχία!

Sportdog Team
Ο... επαναστάτης Στραματσόνι! Φοβερές δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού στην Τσεχία!

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού είναι κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Σπάρτα Πράγας, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί και τόνισε πως έκανε... επανάσταση!

Όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην Ιταλία, τόνισε ότι θα μείνει στην ομάδα της Τσεχίας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Παράλληλα, ανέφερε ότι αποτέλεσε επανάσταση για το ποδόσφαιρο της χώρας η πρόσληψή του σε συνδυασμό με την απόκτηση έντεκα ξένων ποδοσφαιριστών!

«Ο πρόεδρος Κριετίνσκι ήθελε έναν νεαρό προπονητή με εμπειρία από μεγάλους συλλόγους. Η άφιξή μου, παράλληλα με έντεκα ξένους ποδοσφαιριστές, αποτέλεσε επανάσταση για το ποδόσφαιρο της Τσεχίας. Για πρώτη φορά υπάρχουν πέντε ή έξι διαφορετικές κουλτούρες. Ανησυχούσα ότι κάποιοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, πηγαίνοντας σε νέο πρωτάθλημα σε άλλη χώρα. Δεν είναι εύκολο και δεν μπορούν όλοι να… λάμψουν παντού. Θυμάμαι ότι όταν ο Ζιντάν είχε έρθει στην Ιταλία, δεν ήταν στα καλύτερά του τους πρώτους μήνες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, διαφορετικά δεν θα βρούμε τον δρόμο μας. Οι οπαδοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαι εδώ για επανάσταση, αλλά αποτελώ το πρώτο λιθαράκι στον τοίχο που αποφάσισε ο πρόεδρος να χτίσει το καλοκαίρι. Το ποδόσφαιρο της Τσεχίας με έχει εντυπωσιάσει. Η τεχνική του και η ποιότητα του δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, αλλά οι ομάδες είναι καλά οργανωμένες τακτικά και οι παίκτες έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση». 

Παράλληλα, δεν θεωρεί ο 41χρονος τεχνικός ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο προς το πρόσωπό του, παρότι η ομάδα του είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις 14 βαθμούς σε οκτώ ματς. «Οι οπαδοί της Σπάρτα μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και αν δεν κερδίζουμε. Θυμώσαμε όλοι με την καταστροφική ήττα από την Μπρνο και συνάντησα τους οργανωμένους μετά από αυτό το ματς. Ωστόσο, αυτά που ειπώθηκαν θα μείνουν μεταξύ μας», σχολίασε ο Στραματσόνι και σε ό,τι αφορά το μέλλον του, τόνισε: 

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών και θα μείνω στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε το τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags