Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Βερύκιος: «Τι παράπονο εκφράζει; Τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε;» (BINTEO)
Life
| 2017-09-27 14:44:00

Έξαλλος ο Βερύκιος: «Τι παράπονο εκφράζει; Τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε;» (BINTEO)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Βερύκιος: «Τι παράπονο εκφράζει; Τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε;» (BINTEO)

Πυρ και μανία έγινε με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου ο γνωστός δημοσιογράφος, μετά τη νέα συνέντευξη της παρουσιάστριας στην οποία, μεταξύ άλλων, εκφράζει εκ νέου το παράπονό της για την αλλαγή στην μέρα προβολής του Πάμε Πακέτο.

«Και μείωση μισθού δέχθηκα και αλλαγή στην μέρα δέχθηκα… Δεν ξέρω αν βρήκαν και τα κάνουν, είμαι αυτό που σου είπα, καλόβολος άνθρωπος παραπονέθηκα για την αλλαγή ημέρας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει καμία αλλαγή στο Πάμε Πακέτο, όχι για άλλους λόγους, αλλά γιατί να βάζουν το κοινό σε μία διαδικασία να αλλάξει, να ψάχνει, να προσαρμοστεί…»,  λέει, στο περιοδικό You Weekly, η Βίκυ και, μιλώντας για τον αγιασμό που έκανε προ ημερών στο πλατό, επισημαίνει ότι φώναξε παπά για… να ξορκίσει το κακό.

Στην καθιερωμένη του σύνδεση με το Happy Day, ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha δεν έκρυψε την ενόχλησή του και, με αφορμή τα λεγόμενα της παρουσιάστριας κι έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Θέλω να μάθω τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε;», διερωτήθηκε και, όταν του επεσήμαναν πως ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε πει να πηγαίνουμε στην εκκλησία όπως είμαστε, ανταπάντησε: «στα παιδιά το έλεγε ο Χριστόδουλος. Η Βίκυ δεν είναι παιδί! Γιαγιά θα γίνει σε λίγο! Έχει παιδιά της παντρειάς!».

Απευθυνόμενος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, συνέχισε: «με προκάλεσες και μου λες “αλλάξατε την ώρα χωρίς να ρωτήσετε τη Βίκυ”; Ποιος τα λέει αυτά; Όπως και τα άλλα κανάλια, έτσι και ο Alpha, κάνει πρωταθλητισμό και έχει βάλει κανόνες. Τον πρώτο λόγο τον έχει η προπονητική ομάδα και όχι να το κάνουν κατά μόνας οι αθλητές. “Θέλω να αλλάξω την ώρα μου…”. Ποιο παράπονο εκφράζει η Βίκυ; Ποιον ρώτησε; Ρώτησε τους ειδικούς; Ήρθε στην προπονητική ομάδα του Alpha και είπε “εγώ έχω ενστάσεις για τον τάδε λόγο”; Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι φέτος η Βίκυ θα κάνει νέα αντεπίθεση και θα κερδίσει δυναμικά κοινά, ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Γιατί το θέλει η ίδια, γιατί γίνονται οι καλύτερες προσθαφαιρέσεις στο πρόγραμμα και θα εντυπωσιάσει».

Από το στόχαστρο του Δήμου δεν ξέφυγαν άλλες παρουσιάστριες του καναλιού, όπως η Αγγελική Νικολούλη, για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «αυτό ισχύει και για την Τζέλα… Άλλη από εκεί! Για την Πυργιώτισσα θα σας μιλήσω άλλη μέρα!».

«Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Και δεν πάμε στον παπά να μας διαβάσει, ούτε τάματα κάνουμε! Με τη σκληρή μας δουλειά και την ευστροφία μας προσπαθούμε και θα είμαστε πρωταθλητές», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags