Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δεν ήταν προπονητής ο Χάσι, να πάνε σπίτι τους Καρσελά και Φιγκέιρας»! Aτάκες που καίνε από γνωστό ερυθρόλευκο...
| 2017-09-28 12:10:00

«Δεν ήταν προπονητής ο Χάσι, να πάνε σπίτι τους Καρσελά και Φιγκέιρας»! Aτάκες που καίνε από γνωστό ερυθρόλευκο...

Sportdog Team
«Δεν ήταν προπονητής ο Χάσι, να πάνε σπίτι τους Καρσελά και Φιγκέιρας»! Aτάκες που καίνε από γνωστό ερυθρόλευκο...

Τεράστια ευθύνη για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη είχε ο Μπέσνικ Χάσι, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM παλαίμαχος άσος της ομάδας.

Ο Πέτρος Καραβίτης υποστήριξε πως «πιστεύει» στον Τάκη Λεμονή, αφού με εκείνον οι Πειραιώτες έχουν κάνει μερικές από τις μεγαλύτερες νίκες στη σύγχρονη ιστορία τους και τόνισε πως η ομάδα ανέκτησε τη χαμένη αξιοπιστία της μετά την χθεσινοβραδινή εμφάνιση με την Γιουβέντους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Καραβίτης:

Για την επιστροφή στην… κανονικότητα του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με την Γιουβέντους
: «Ο Ολυμπιακός με την χθεσινή εμφάνιση, με το χθεσινό του παιχνίδι κέρδισε ξανά την αξιοπιστία του. Ο κόσμος είδε ότι υπάρχουν παίκτες, υπάρχει προπονητής στον πάγκο και ήταν μία πολύ ωραία εμφάνιση. Δεν είναι σωστό να χτυπάμε τον προηγούμενο προπονητή. Δεν είναι προπονητής όμως, δεν είχε περγαμηνές για να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Και ευθύνεται εκείνος, αφού η διοίκηση του έκανε όλα τα χατίρια». 

Για την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο κ. Λεμονής τον Ολυμπιακό και την επιλογή να ξεκινήσει τον 19χρονο Νικολάου στο κέντρο της άμυνας: «Είμαι από τους λίγους που έλεγαν πως υπάρχει νέος Ρέτσος στον Ολυμπιακό, πίσω από τον Ρέτσο. Δικαιώθηκα και πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή ο Νικολάου. Έχει τσαγανό, είναι ψυχάρα. Δεν ξέρω αν έπαιζε με την ΑΕΚ αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί 19 ετών δεν μπορεί να παίξει ως βασικός και πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσει κι άλλο. Μου έκανε εντύπωση χθες πως σε ένα τάκλιν, σταμάτησε σωστά τον αντίπαλο και μετά ξεσήκωσε τους οπαδούς». 

Για το γεγονός πως ο Έλληνας προπονητής άφησε εκτός αποστολής παίκτες όπως ο Καρσελά και ο Ζιλέ: «Ο Καρσελά είναι για να πάει… σπίτι του και ο Φιγκέιρας το ίδιο, που έπαιξε χθες στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Δεν πηδάει ούτε εφημερίδα (ο Φιγκέιρας). Ήταν καλύτερος σε σχέση με την ΑΕΚ, αφού έπαιξε στη θέση του. Γενικά η ομάδα στήθηκε σωστά, ακολούθησε αμυντική φιλοσοφία. Όπως παίζουν, δηλαδή, όλοι στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός βγήκε και μπροστά, δεν φοβήθηκε το ματς. Αν ήταν πιο προσεκτικός και είχε την τύχη με το μέρος του, θα μπορούσε να βάλει ένα και γιατί όχι δύο γκολ». 

Για την επιλογή του Τάκη Λεμονή για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο μετά την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι: «Δεν θα είμαι αντικειμενικός, επειδή είμαι φαν του Λεμονή. Με τον Λεμονή έχουν γίνει οι μεγαλύτερες νίκες της ομάδας. Μην ξεχνάμε την “εξάρα” με Λεβερκούζεν, την “τεσσάρα” στη Λεωφόρο και είχε πετύχει τα πρώτα διπλά η ομάδα στην Ευρώπη. Ήταν λάθος, αλλά διορθώνεται τώρα με την πρόσληψή του. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις για μνησικακία τον Μαρινάκη». 

Για το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος: «Και η ΑΕΚ δείχνει σε καλή κατάσταση. Βέβαια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν το βάθος που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Αν μείνει έξω ο Λάζαρος ή ο Μάνταλος, πράγμα που δεν το εύχομαι, εκεί θα φανεί η διαφορά των ομάδων. Εντάξει, από εκεί που το παίρναμε Οκτώβρη, τώρα θα το πάρουμε Δεκέμβρη…». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags