Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη στη Λεωφόρο θέλει ο ΠΑΣ Γιάννενα!
| 2017-09-29 14:36:00

Νίκη στη Λεωφόρο θέλει ο ΠΑΣ Γιάννενα!

Sportdog Team
Νίκη στη Λεωφόρο θέλει ο ΠΑΣ Γιάννενα!

Οι παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων το πιστεύουν!

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova  έκανε ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα Ευριπίδης Γιάκος, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, και μεταξύ άλλων τόνισε οι Ηπειρώτες μπορούν να πετύχουν την νίκη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στην Τούμπα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παίζουμε με μία εξ' ίσου μεγάλη ομάδα πάλι, ελπίζουμε αυτό που χάσαμε στην Τούμπα να το πάρουμε με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι»: «Εμάς δεν μας πέφτει λόγος τι γίνεται με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Σίγουρα τώρα δεν πάει τόσο καλά αλλά το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή, είναι μεγάλη ομάδα, θα βγάλει έναν εγωισμό και πρέπει εμείς να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ περισσότερο σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν καλά αμυντικά αλλά δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα επιθετικά. Θα γυρίσει και ο Κόντε και μερικοί παίκτες θα απελευθερωθούν πιο πολύ. Θα έχουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μαζί μας για να κρατήσει μπάλα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Όπως και στην Τούμπα, πάμε παντού για κάτι θετικό και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πάμε ακόμα και για τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags