Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα ανοιχτά για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Τον θέλει ο Λεμονής, τον διώχνει ο πρόεδρος;
| 2017-09-27 16:07:00

Όλα ανοιχτά για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Τον θέλει ο Λεμονής, τον διώχνει ο πρόεδρος;

Sportdog Team
Όλα ανοιχτά για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Τον θέλει ο Λεμονής, τον διώχνει ο πρόεδρος;

Τίποτα δεν έχει κριθεί για το μέλλον του και τα πάντα παραμένουν πιθανά.

Ελάχιστα κράτησε η τιμωρία του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε χθες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, μετά από επιθυμία του Τάκη Λεμονή, μία εξέλιξη, βεβαίως, για την οποία σας είχε προϊδεάσει το sportdog.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ο Έλληνας προπονητής εκτιμάει απεριόριστα τα προσόντα του διεθνούς γκολκίπερ και από την πρώτη στιγμή ζήτησε από τους ιθύνοντες του συλλόγου την άρση της τιμωρίας του, προκειμένου να τον συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του.

Πάντως, αυτή η εξέλιξη δε σημαίνει απαραίτητα πως ο Στέφανος Καπίνο θα επιστρέψει άμεσα και κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Κι αυτό δεν οφείλεται απαραίτητα στο γεγονός ότι ο Σίλβιο Προτό πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, η απόφαση για την τιμωρία του Έλληνα πορτιέρο ήταν αποκλειστικά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν συνηθίζει να κάνει πίσω όταν αναλαμβάνει τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες για την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ «διέταξε» την παραδειγματική τιμωρία του Στέφανου Καπίνο, προφανώς γιατί έκρινε σοβαρό το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο φέρεται να υπέπεσε κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, παρόλο το γεγονός πως ο Έλληνας πορτιέρε επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά από τη μεσολάβηση του Τάκη Λεμονή.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο και τι έχει συμβεί πραγματικά με τον διεθνή τερματοφύλακα, εκτιμούν ότι παραμένει πιθανό το σενάριο αποχώρησης του παίκτη (ακόμα και τον Γενάρη) από τον Ολυμπιακό, ένα ενδεχόμενο που επίσης έχετε διαβάσει σε ρεπορτάζ του sportdog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags