Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι ο Λουτσέσκου «φτιάχνει» τον Μακ!
| 2017-09-30 11:52:00

Έτσι ο Λουτσέσκου «φτιάχνει» τον Μακ!

Sportdog Team
Έτσι ο Λουτσέσκου «φτιάχνει» τον Μακ!

Η κίνηση στήριξης του Ρουμάνου τεχνικού κα το πλάνο για την τριάδα-φωτιά στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον κρατάει… ζεστό, του δίνει πίσω τη θέση του στην ενδεκάδα και περιμένει από αυτόν… απαντήσεις.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ, που μέχρι στιγμής δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που είχαν συνηθίσει να βλέπουν οι ΠΑΟΚτσήδες πριν παραχωρηθεί στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι ο Σλοβάκος δεν είναι… μόνιμος στην ενδεκάδα όπως περίμεναν πολλοί αλλά και ο ίδιος, όταν άφηνε τη Ρωσία για να επιστρέψει στην.. αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.

Αυτό φαίνεται και από το ότι ο Μακ έχει αγωνιστεί μόλις 207 λεπτά στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Super League, δύο φορές ως βασικός και τρεις ως αλλαγή, με τα πράγματα να μην είναι τόσο… εύκολα για τον 26χρονο μετά την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, την καθιέρωση του Δημήτρη Πέλκα αλλά και το… ξεπέταγμα του Δημήτρη Λημνιού.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει τον Μακ ως… δεύτερη επιλογή. Αντίθετα περιμένει πώς και πώς το φορμάρισμα του Σλοβάκου και τη στιγμή που η τριάδα Μακ - Βιεϊρίνια Πρίγιοβιτς θα… βγάζει φωτιές!

Γι΄ αυτόν τον λόγο, ο 48χρονος προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει σήμερα τον ποδοσφαιριστή στο βασικό σχήμα που θα επιλέξει στο AEL FC Arena και να περιμένει από αυτόν… αντίδραση, σε ένα ματς που στην Τούμπα το θεωρούν κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags