Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό στιγμιότυπο με Μποτία
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-01 18:59:00

Φοβερό στιγμιότυπο με Μποτία

Sportdog Team
Φοβερό στιγμιότυπο με Μποτία

Ένα καταπληκτικό πλάνο του Ισπανού στόπερ έπιασε η κάμερα.

Οι δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο άρχισαν να ζώνουν τον Ολυμπιακό πολύ πριν τη λήξη της αναμέτρησης από τον διαιτητή Αρετόπουλο. Η στειρότητα του πρώτου ημιχρόνου έφερε μαύρα σύννεφα, αφού οι Πειραιώτες πίεζαν πολύ στο δεύτερο μέρος, για να ανοίξουν το σκορ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από κάποιο σημείο, η ομάδα του Περιστερίου άρχισε να βγαίνει ευκολότερα στην κόντρα και να γίνεται απειλητική.

Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν κάποιες στιγμές τον Ολυμπιακό, πριν το χτύπημα του Κιβρακίδη στο 60'. Η άμυνα φάνηκε αρκετές φορές εκτεθειμένη με τον Τάκη Λεμονή να δίνει συνεχώς συμβουλές και να φωνάζει στους παίκτες του. Δεν ήταν ο μόνος όμως που έδινε οδηγίες στους «ερυθρόλευκους».

Ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν συνεχώς όρθιος και προσπαθούσε να κατευθύνει από την πλευρά του, αμυντικά τους συμπαίκτες του στα μετόπισθεν.Μάλιστα η κάμερα έπιασε την αγωνία του Ισπανού στόπερ, ο οποίος επί Χάσι είχε περάσει στη... ναφθαλίνη και τον βλέπαμε μόνο στην εξέδρα. Ήταν αναμφισβήτητα ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags