Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτές» ατάκες παικτών στα αποδυτήρια για Χιμένεθ - Τι «τρέχει» με τον Ισπανό;
| 2017-10-02 14:20:00

«Καυτές» ατάκες παικτών στα αποδυτήρια για Χιμένεθ - Τι «τρέχει» με τον Ισπανό;

Sportdog Team
«Καυτές» ατάκες παικτών στα αποδυτήρια για Χιμένεθ - Τι «τρέχει» με τον Ισπανό;

Ο προβληματισμός της διοίκησης, η γνώμη των ποδοσφαιριστών και το πρωτοσέλιδο-φωτιά.

Μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε η χθεσινή ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Οι «κιτρινόμαυροι» απογοήτευσαν με την εικόνα τους, κάτι που οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο μεγάλο ροτέισον του Μανόλο Χιμένεθ.

Αυτό που ήταν γνωστό από την προηγούμενη θητεία του στην Ένωση, επιβεβαιώθηκε και χθες στην Τρίπολη. Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να έχει «θέμα» στη διαχείριση του ρόστερ, κάτι που είχε στοιχίσει και παλαιότερα στην ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ», που έκανε λόγο για «λανθασμένες επιλογές» του Μανόλο Χιμένεθ. Μπορεί οι γκέλες να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά ο τρόπος που ήρθε η χθεσινή ήττα φέρεται να επηρέασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Είναι, μάλιστα, γεγονός ότι οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, τόσο από πλευράς παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και όσον αφορά τη διάταξη της ομάδας, δημιούργησε μπέρδεμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης επέλεξε να ξεκουράσει πολλούς παίκτες που είχαν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους, ακόμη και τον τερματοφύλακα, κάτι που βεβαίως δε συνηθίζεται.

Έτσι, η ομάδα που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ασύνδετη σε σχέση με εκείνη του Αστέρα κάτι που φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι παίκτες της ΑΕΚ δήλωναν «ζαλισμένοι» μετά το ματς από τις επιλογές του προπονητή τους, με τις αλλαγές των σχημάτων και των θέσεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, αυτό ήταν και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης που είχαν στα αποδυτήρια, σχολιάζοντας το πόσο μπερδεμένοι ήταν από τις εντολές του προπονητή τους.

Τώρα ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και η Ένωση θέλει να ανακάμψει μετά τη χθεσινή δυνατή «σφαλιάρα» που υπέστη. Στη συνέχεια υπάρχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ξάνθη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή, στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», υπάρχει προβληματισμός για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να βρει σύντομα το γιατρικό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags