Facebook Pixel Sportdog.gr | To Οpel Tigra επιστρέφει;
Άλλα Σπορ
| 2017-10-05 15:43:00

To Οpel Tigra επιστρέφει;

Sportdog Team
To Οpel Tigra επιστρέφει;

Πώς θα ήταν το Tigra σήμερα στην περίπτωση που η Opel αποφάσιζε να επαναφέρει το compact cabrio μοντέλο της στην παραγωγή;

Για περίπου 15 χρόνια το Tigra αποτέλεσε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά compact μοντέλα της Opel. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1994 σαν 2πορτο coupe αυτοκίνητο και το 2004 η δεύτερη γενιά του πέρασε στην κατηγορία των μικρών cabrio με χρήση μεταλλικής οροφής. Παρόλο που το 2009 η γερμανική φίρμα πήρε την απόφαση να διακόψει την παραγωγή του, σήμερα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση που σχετίζεται με το πως θα ήταν η επόμενη γενιά του γερμανικού μοντέλου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το εμπρόσθιο μέρος έρχεται σχεδόν αυτούσιο από τo Adam, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα διατηρεί τις γραμμές που γνωρίσαμε από τη 2η γενιά του μοντέλου. Και πάλι έχουμε να κάνουμε με ένα 2πορτο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί σκληρή αναδιπλούμενη οροφή.

Φυσικά, αν αυτή τη στιγμή το Tigra έμπαινε στην παραγωγή, η Opel θα το εξόπλιζε με τον 1.000άρη τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητηρα των 115 ίππων, αλλά και με τον 1.400άρη των 140 αλόγων που εφοδιάζει το Adam S.

Newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags