Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Νικήτρια του «Κάτι Ψήνεται» έμαθε το σεξ σε ανήλικο!
Life
| 2017-10-06 11:32:00

Απίστευτο: Νικήτρια του «Κάτι Ψήνεται» έμαθε το σεξ σε ανήλικο!

Sportdog Team
Απίστευτο: Νικήτρια του «Κάτι Ψήνεται» έμαθε το σεξ σε ανήλικο!

Κανόνισε ερωτική συνάντηση με τον... άμαθο στα ερωτικά ανήλικο στο σπίτι της μέσω facebook!

Ο λόγος για την 37χρονη Λούσι Χόγκεϊ (φωτό), μητέρα τριών παιδιών από τη Γλασκόβη, η οποία κανόνισε ερωτική συνάντηση με τον... άμαθο στα ερωτικά ανήλικο στο σπίτι της μέσω facebook, μαθαίνοντας τότε στον έφηβο τι θα πει σεξ.

Σύμφωνα με το espressonews.gr, μερικούς μήνες αργότερα η νικήτρια του «Come Dine With Me» εξομολογήθηκε το συμβάν σε μια φίλη της, λέγοντας πως ένιωθε «χαρούμενη» που ο νεαρός την προτίμησε για να μάθει το σεξ, αντί για μια «κοκαλιάρα και ελαφρόμυαλη» έφηβη.

«Ηθελε να ξεκινήσει, εγώ είμαι εξπέρ και συνέβη» είπε. Ωστόσο, όταν ο έφηβος της ζήτησε μια... επανάληψη προς εμπέδωση της γνώσης, τον «απέρριψε», γιατί τον «σεβάστηκε» και παραδέχτηκε πως ένιωθε «κακός άνθρωπος». Ή ίσως γιατί γνώριζε τη μητέρα του αγοριού και μπαινόβγαινε στο σπίτι του.

Η φίλη της το μαρτύρησε στη μητέρα του αγοριού, εκείνη πίεσε τον γιο της, ο οποίος παραδέχθηκε κλαίγοντας πως πήγε σπίτι της Χόγκεϊ και έκαναν σεξ στην κρεβατοκάμαρά της, αντί να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, όπως της είχε πει.

Η Χόγκεϊ παραδέχτηκε την ενοχή της και ενώπιον του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 250 ώρες εθελοντικής κοινωφελούς εργασίας, ενώ καλείται να σεβαστεί και τα περιοριστικά μέτρα που προβλέπουν ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τον έφηβο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags