Facebook Pixel Κίνδυνος στον Παναθηναϊκό λόγω Τσάβες - Τι συμβαίνει με Κουτρουμπή, Βλαχοδήμο
| 2017-10-06 20:42:00

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Μεγάλος κίνδυνος για νέο κανόνι λόγω ξένου άσου!

Sportdog Team
Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Μεγάλος κίνδυνος για νέο κανόνι λόγω ξένου άσου!

Τα νεότερα με Βλαχοδήμο, Κουτρουμπή και ποιος παικταράς... φέρνει σε δύσκολη θέση το Τριφύλλι!

Τα πράγματα είναι οριακά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά άμεσα πόρους για να καλύψει τις ανάγκες του και να μην «σκάσει» οικονομικά.

Συνεπώς, οι Πράσινοι ψάχνονται για να πουλήσουν βασικούς παίκτες της ομάδας, ενώ κάθε τρόπος για να εξοικονομηθούν χρήματα εξετάζεται.

Η δόση στη Μπόκα για Τσάβες

Τα τρέχοντα έξοδα του συλλόγου είναι πολλά και με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν, κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να αναζητήσουν λύσεις της απελπισίας. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που οι Πράσινοι φέρονται να ζήτησαν από την Μπόκα Τζούνιορς παράταση για την δόση 450.000 ευρώ που χρωστούν για τον Αντρές Τσάβες, αφού δεν μπορούν να την αποπληρώσουν.

Πάντως, παρά το όσα γράφονται, η αλήθεια είναι ότι η αργεντίνικη ομάδα ίσως βάλει πλάτη για μερικές μέρες, αλλά ακόμα κι αν αυτό γίνει, θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά. Καμία παράταση δεν έχει συμφωνηθεί επίσημα, απλώς η Μπόκα μάλλον δεν θα τραβήξει το σχοινί στα άκρα από την αρχή. Περαιτέρω καθυστέρηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δύσκολα θα γίνει και πάλι ανεκτή.

Οι περιπτώσεις Κουτρουμπή και Βλαχοδήμου

Η μεγαλύτερη ελπίδα του Παναθηναϊκού για να δοθεί λύση στην υπόθεση του Τσάβες, αλλά και στα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα είναι οι πωλήσεις παικτών.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι το ενδιαφέρον της Κροτόνε για τον Γιώργο Κουτρουμπή αναθερμάνθηκε, όμως το σενάριο περί προσφοράς 1.300.000 ευρώ της ιταλικής ομάδας είναι υπερβολικό, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των Ιταλών, ο οποίος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα Κουτρουμπή για την ομάδα του.

Άλλωστε, το ποσό που γράφεται δεν πήρε ποτέ την μορφή επίσημη πρότασης, ούτε καν το καλοκαίρι, όταν η Κροτόνε ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα στόπερ. Τότε είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ οι Ιταλοί είχαν αναφέρει μόνο ένα ενδεικτικό ποσό (κοντά στα 1.3 εκατ. Αλλά μόνο σε υποθετική βάση) σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρούσε.

Όσον αφορά στο θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, φαίνεται πως οι διαρροές και τα συνεχή δημοσιεύματα δημιουργούν επιπλοκές στην υπόθεση. Η Μπενφίκα ήθελε να κινηθεί άμεσα και να αποκτήσει τον Έλληνα γκολκίπερ τον Ιανουάριο, ωστόσο «χαλάστηκε» με τη δημοσιοποίηση του θέματος στον Τύπο, αφού της δημιουργεί εσωτερικό πρόβλημα.

Τί εννοούμε; Ότι μπορεί η πορτογαλική ομάδα δεδομένα να ψάχνει τερματοφύλακα και να μην υπολογίζει τους τωρινούς παίκτες που έχει για αυτή τη θέση, όμως μέχρι τον Ιανουάριο θα πρέπει να βασιστεί σε αυτούς. Συνεπώς, το να ξέρουν ότι έχει ήδη κλείσει ο αντικαταστάτης τους, δεν βοηθάει στο κίνητρο των παικτών. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, δεν αποκλείεται τα σενάρια περί απόκτησης του Βλαχοδήμου το καλοκαίρι να είναι «παιχνίδια» της ίδιας της πορτογαλικής ομάδας.

Τέλος, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι του deal, ακόμα εν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ακριβή νούμερα, συνεπώς δεν ισχύει το νέο δημοσίευμα της Record. Μάλιστα, ούτε καν ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει ακόμα ακριβή εικόνα για το συμβόλαιό του, κάτι που θα γίνει άμεσα (αύριο ή μεθαύριο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags