Facebook Pixel Sportdog.gr | Mercedes-AMG G63 And G65 Exclusive Editions στη Φρανκφούρτη
Άλλα Σπορ
| 2017-10-07 10:54:00

Mercedes-AMG G63 And G65 Exclusive Editions στη Φρανκφούρτη

Sportdog Team
Mercedes-AMG G63 And G65 Exclusive Editions στη Φρανκφούρτη

Η Mercedes-AMG ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια της τα οποία θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Πρόκειται για τις Exclusive Editions της επιβλητικής και πολυτελούς σειράς τετρακίνητων G, με τους κωδικούς G63 αλλά και G65.

Πιθανή τελευταία έκπληξη για το εξερχόμενο μοντέλο, είναι πως τα SUV υψηλής απόδοσης θα έχουν ένα μοναδικό εξωτερικό, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με ένα αποκλειστικό φινίρισμα γκρι χρώματος AMG Monza.

Οι αγοραστές θα βρουν επίσης στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα στο αμάξωμα, αγωνιστικές λωρίδες AMG και πλαστικές ταινίες με σκούρα ένθετα αλουμινίου. Οι διαφοροποιήσεις περιλαμβάνουν επίσης βαμμένες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών με ματ μαύρο (G63) ή κεραμικό γυαλισμένο (G65) χρώμα.

Το μοναδικό styling συνεχίζεται στην καμπίνα, καθώς τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το designo Exclusive που περιλαμβάνει δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα AMG και δερμάτινο δίχτυ στο ταμπλό. Ένας συνδυασμός χρωμάτων θα είναι διαθέσιμος, αλλά όλα θα φέρουν διαμαντένιο-καπιτονέ προσανατολισμό στα καθίσματα και τα εσωτερικά των θυρών. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τα εμπρός καθίσματα πολλαπλών χρήσεων (θερμαινόμενα/αεριζόμενα) όπως επίσης και ο ιδιαίτερος φωτισμός.

Όπως και το πρότυπο μοντέλο, το G63 ​​διαθέτει κινητήρα V8 με διπλό turbo 5.5 λίτρων που αποδίδει 571 ίππους και 760 Nm ροπής. Το G65 είναι πιο δυνατό καθώς διαθέτει ένα twin-turbo 6,0 λίτρων V12 παράγοντας 630 ίππους και 1000 Nm ροπής.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags