Facebook Pixel Sportdog.gr | Βραζιλιάνικα εγκώμια για Βλαχοδήμο!
| 2017-10-07 11:07:00

Βραζιλιάνικα εγκώμια για Βλαχοδήμο!

Βραζιλιάνικα εγκώμια για Βλαχοδήμο!

Ο Λουτσιάνο Νέβες του Παναθηναϊκού μίλησε στην O` Jogo με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε, χαρακτήρισε τον διεθνή τερματοφύλακα ως παίκτη με εξαιρετική ποιότητα με αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Έχει τεράστια ποιότητα, είναι πολύ καλός στις εξόδους, ωστόσο είναι εξίσου καλός στο να μένει κάτω από τα γκολπόστ και είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσω ποιο είναι το δυνατό του στοιχείο. 

Είναι πολύ καλή επιλογή για την Μπενφίκα. Δεν έχω καμία αμφιβολία, λόγω τις ποιότητας αλλά και των εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει, και όλο το μέλλον του είναι μπροστά του. 

Είναι πολύ καλή ιδέα το να αγωνιστεί σε ένα σύλλογο όπως η Μπενφίκα, και παρά το γεγονός πως η ιστορία φαίνεται αρκετά προχωρημένη μέχρι τώρα έχει καταφέρει να μείνει συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσει την ομάδα. Έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του και λόγω της εργατικότητας του. Είναι ένας τερματοφύλακας που δεν επαναπαύεται και δουλεύει προκειμένου να βελτιώνεται συνεχώς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags