Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε για τις απουσίες Σπανούλη και Ρόμπερτς ο Σφαιρόπουλος
| 2017-10-08 19:28:00

Τι είπε για τις απουσίες Σπανούλη και Ρόμπερτς ο Σφαιρόπουλος

Sportdog Team
Τι είπε για τις απουσίες Σπανούλη και Ρόμπερτς ο Σφαιρόπουλος

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ ανέλυσαν το πλάνο τους για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς των Ερυθρόλευκων μίλησε για τις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Μπράιν Ρόμπερτς, ενώ ο τεχνικός του "τριφυλλιού" τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη παρότι είναι ακόμα νωρίς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην κάμερα της «Cosmote TV»: 

«Είναι δεδομένες οι απουσίες, πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να το κάνουμε. Πιστεύω θα καλύψουμε το κενό, όσο μεγάλο κι αν είναι. Ξέρουμε ότι ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης και ο Ρόμπερτς ένας πολύ ποιοτικός πόιντ γκαρντ. Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», είπε αρχικά. 

«Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Δεν έχουμε ακόμα παιχνίδια στα πόδια μας, δεν έχουμε αυτοματισμούς. Όμως, σε ένα ντέρμπι τα ξεχνάς αυτά. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τα απλά πράγματα σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση. Να παίξουμε καλή άμυνα, να γυρίσει η μπάλα, να κάνουμε τα βασικά του μπάσκετ. Μην πω και παραπάνω και μας ακούσουν...», ολοκλήρωσε.

«Σίγουρα, νομίζω πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ακόμη νωρίς. Είμαστε όμως έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια. Ποτέ δεν ξέρεις ποια ομάδα θα νιώσει καλύτερα σε τέτοια ματς τόσο νωρίς, αλλά σίγουρα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. 

Στα φιλικά, το πιο σημαντικό δεν είναι η νίκη, αλλά να χτίζεις κάτι καλό για το μέλλον. Μερικές φορές, χάνεις στα φιλικά, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αλλά κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι», είπε από την πλευρά του στο Cosmote Sports ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags