Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνεχίζονται τα απίθανα στον Παναθηναϊκό! Μέχρι και σε... μανάβικα υπάρχουν χρέη
| 2017-10-09 07:44:00

Συνεχίζονται τα απίθανα στον Παναθηναϊκό! Μέχρι και σε... μανάβικα υπάρχουν χρέη

Sportdog Team
Συνεχίζονται τα απίθανα στον Παναθηναϊκό! Μέχρι και σε... μανάβικα υπάρχουν χρέη

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να συμμαζέψουν τα οικονομικά στην «πράσινη» ΠΑΕ τα έχουν δει όλα!

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος είχαν σύσκεψη με τους απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» ο κ. Τουμαζάτος ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα πληρώσει τα οφειλόμενα προς το προσωπικό, έως 30 Σεπτεμβρίου, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα ο γενικός διευθυντής τόνισε πως θα τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, δηλαδή όσοι εργαζόμενοι θέλουν να αποχωρήσουν μπορεί να γίνει διακανονισμός για τις αποζημιώσεις του.

Από εκεί και πέρα στη σύσκεψη έγινε γνωστό πως από εδώ και πέρα όσα χρήματα θα εισρέουν στο ταμείο η σειρά των πληρωμών θα έχεις ως προτεραιότητά τους ασφαλιστικούς φορείς, μετά το προσωπικό και στο τέλος το αγωνιστικό τμήμα.

Οι δυσκολίες, λοιπόν, δεν έχουν σταματημό για τον Παναθηναϊκό, καθώς σχεδόν όλοι οι πιστωτές της ΠΑΕ πιέζουν για τα χρήματα τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχει χρέος στην εταιρεία μαναβικής που προμηθεύει το «Καλαφάτης» ύψους 6.000 ευρώ, ενώ μεγάλες οφειλές έχουν οι «πράσινοι» και σε ξενοδοχεία της επαρχίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags