Facebook Pixel Θα το παλέψει για Γιόχανσον ο Λυμπερόπουλος
| 2017-10-09 20:34:00

Αυτός ο παίκτης είναι το «στοίχημα» του Λυμπερόπουλου - Πώς θέλει να κλείσει το μεγάλο deal

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης είναι το «στοίχημα» του Λυμπερόπουλου - Πώς θέλει να κλείσει το μεγάλο deal

Αν και είναι δύσκολη περίπτωση, πιστεύει ότι θα τα καταφέρει...

Ένα είναι το μεγάλο «στοίχημα» του Νίκου Λυμπερόπουλου και ακούει στο όνομα Γιάκομπ Γιόχανσον.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί σημαντικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν θέλει να τον χάσει, καθώς κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε σημαντικά την ομάδα του. Είναι πολύτιμος και πιθανή αποχώρησή του θα ήταν σοβαρό πλήγμα για το κέντρο της ΑΕΚ.

Η υπόθεσή του πάντως έχει πολλές δυσκολίες και αυτό γιατί ο παίκτης έχει κάνει γνωστό από το καλοκαίρι στους «κιτρινόμαυρους» την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αφού θέλει να αγωνιστεί σε ένα ποιοτικότερο και ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο «Λύμπε» θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον δελεάσει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτό το θέμα διότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, καθώς έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Από την πλευρά της, η Ένωση, δεν έχει τη δυνατότητα να δελεάσει τον Γιόχανσον με κάποια απίστευτα συμφέρουσα οικονομική πρόταση, την οποία δεν θα μπορέσει να αρνηθεί, γι’ αυτό και η περίπτωσή του μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Λυμπερόπουλος, θέλει όσο τίποτε άλλο να τα καταφέρει και να τον κρατήσει στην ΑΕΚ. Αποτελεί μεγάλο «στοίχημα» για εκείνον και θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος, ευελπιστώντας το θέμα να κλείσει θετικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags