Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο παρασκήνιο με Βλαχοδήμο: Αυτός «μπλοκάρει» την κλήση του στην Εθνική!
| 2017-10-10 09:36:00

Απίστευτο παρασκήνιο με Βλαχοδήμο: Αυτός «μπλοκάρει» την κλήση του στην Εθνική!

Sportdog Team
Απίστευτο παρασκήνιο με Βλαχοδήμο: Αυτός «μπλοκάρει» την κλήση του στην Εθνική!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog.gr για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και τη φετινή σεζόν. Έτσι, πολλοί είναι αυτοί που εύλογα αναρωτιούνται γιατί ο παίκτης δεν έχει κληθεί ακόμα στην Εθνική ομάδα.
 
Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» έχει κάνει γνωστό στο κοντινό του περιβάλλον, ότι επιθυμεί διακαώς να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει, καθώς παρουσιάζονται συνέχεια ξαφνικά «εμπόδια».
 
Θυμίζουμε ότι ο νεαρός πορτιέρε έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» ομάδες της εθνικής Γερμανίας. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν τον δεσμεύει ως προς την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 
Μέχρι στιγμής, λοιπόν, δεν έχει κατοθρώσει να βάλει τη φανέλα με το ελληνικό εθνόσημο κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στάση που κρατάει η... ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία έχει τονίσει επανειλημμένως στον παίκτη ότι πρέπει να ακολουθήσει μία διαδικασία προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διαδικασία, μπορεί να λυθεί πολύ γρήγορα, ακόμη και σε μία μέρα. Είναι, δηλαδή, κάτι τυπικό. Ωστόσο, το ζήτημα δεν έχει τακτοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό.
 
Το παράδοξο της υπόθεσης βρίσκεται στο γεγονός ότι για να γίνει αυτή η διαδικασία, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα πρέπει να έχει ήδη κληθεί στην Εθνική ομάδα! Κάτι που σημαίνει ότι η ΕΠΟ έχει καταφέρει να «μπλοκάρει» τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, πριν καν λάβει την επίσημη κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό!
 
Η κατάσταση, πάντως, εκτιμάται ότι μπορεί να αλλάξει, μόλις ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα.
 
Βλέπετε, εκεί το πρωτάθλημα είναι ποιοτικότερο, έχει μεγαλύτερο κύρος και ο παίκτης θα αναδειχθεί πιο εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορέσει να γίνει πιο γρήγορα και χωρίς... τρικλοποδιές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags