Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» στη Φιλαδέλφεια! Στην κόντρα η ΑΕΚ
| 2017-10-11 19:47:00

«Πόλεμος» στη Φιλαδέλφεια! Στην κόντρα η ΑΕΚ

Sportdog Team
«Πόλεμος» στη Φιλαδέλφεια! Στην κόντρα η ΑΕΚ

Παρότι τα έργα δεν έχουν σταματήσει συνεχίζονται οι ενέργειες για την καθυστέρηση του πρότζεκτ της "Αγιά Σοφιάς".

Πάνω από δύο μήνες έχουν συμπληρωθεί από τη μέρα που ξεκίνησαν τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί τα μηχανήματα να δουλεύουν ακατάπαυστα, καθημερινά με εξαίρεση τις Κυριακές, στον δήμο της περιοχής όμως συνεχίζονται οι ενέργειες από πλευράς της τοπικής ηγεσίας εις βάρος του έργου.

Απόψε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας συνεδριάζει για να αποφασίσει ποια θα είναι η γνωμοδότησή του για το έργο της υπογειοποίησης, για την οποία έχει καταστήσει σαφές ότι η απόφασή του θα είναι αρνητική. Μάλιστα μοίρασε στον κόσμο φυλλάδια στα οποία καταδεικνύει τα... προβλήματα, τα οποία σύμφωνα με τη δημοτική αρχή θα δημιουργήσει αυτό το πρότζεκτ στην καθημερινότητα των πολιτών.

Την άλλη εβδομάδα, στις 18 Οκτωβρίου, πρόκεται να εκδικαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή που έχει γίνει εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία μπήκε στο φάκελο για την οικοδομική άδεια. Συν τοις άλλοις έχει γίνει ακόμα μία προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών, από άτομα που είναι τόσο κατά της υπογειοποίησης όσο και του γηπέδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανθρώπων της ΑΕΚ, δεν θα υπάρξει πρόβλημα λόγω και της αρχικής απόφασης του ΣτΕ που βρήκε νόμιμο το project του γηπέδου.

«Έχουμε δώσει διαρκή αγώνα νομιμότητας. Έχουμε ήδη δικαιωθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και μια γροθιά για το μεγάλο μας όνειρο κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που εξακολουθούμε να δεχόμαστε», τονίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ πρέπει συν τοις άλλοις πρέπει να αντιμετωπίσει και προβλήματα εκ των έσω που αφορούν το θέμα του παραχωρητηρίου. Πηγές αναφέρουν, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνονται συνεχείς συσκέψεις, προκειμένου να αποφασιστεί ο πιο στιβαρός νομικά δρόμος, ώστε να ανατραπεί η απόφαση στην εκδίκαση της έφεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags