Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αποχώρηση που φέρνει τσουνάμι στον ΠΑΟ – Όλα σε μια κλωστή, τι θα κάνει ο Ουζουνίδης
| 2017-10-12 13:40:00

Η αποχώρηση που φέρνει τσουνάμι στον ΠΑΟ – Όλα σε μια κλωστή, τι θα κάνει ο Ουζουνίδης

Sportdog Team
Η αποχώρηση που φέρνει τσουνάμι στον ΠΑΟ – Όλα σε μια κλωστή, τι θα κάνει ο Ουζουνίδης

Η κατάσταση στο εσωτερικό του συλλόγου μοιάζει ανυπόφορη και φως στο τούνελ προς το παρόν δεν υπάρχει... 

Μπορεί η αποχώρηση ενός μασέρ από το τμήμα αποθεραπείας του Παναθηναϊκού να μην πήρε μεγάλη δημοσιότητα ως θέμα, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ακόμα μία τρανή απόδειξη ότι πολλοί μέσα στο σύλλογο έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους.

Πέρα από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να ήταν χρήσιμος στον τρόπο που λειτουργεί σωστά μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού, μία τέτοια αποχώρηση αναδεικνύει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Ο σοβαρότερος κίνδυνος είναι, πλέον, να οδηγηθούν στην πόρτα της εξόδου κι άλλη μέλη της ομάδας, καθώς, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, άπαντες βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, ακόμα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός έχει δεσμευτεί ότι θα μείνει στο πλευρό της ομάδας, ωστόσο είναι λογικό κι επόμενο όταν αρχίσουν να αποχωρούν οι άμεσοι συνεργάτες του και ο ίδιος να ακολουθήσει.

Προς το παρόν, πάντως, ο προπονητής της ομάδας αντέχει (και οικονομικά), το παλεύει με όλες του τις δυνάμεις, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του συλλόγου μοιάζει ανυπόφορη, φως στο τούνελ προς το παρόν δεν υπάρχει και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει... τσουνάμι αποχωρήσεων.

Όπως προαναφέραμε, μάλιστα, σε αυτό το -πολύ πιθανό- ενδεχόμενο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και να αγαπάει και να πονάει την ομάδα, δε θα έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τους συνεργάτες του. Θα είναι αδύνατον, πλέον, να κάνει τα πάντα μόνος του στην ΠΑΕ, ενώ ήδη έχει επιφορτιστεί με ένα σωρό έξτρα αρμοδιότητες, πέρα από την προπονητική.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα βρίσκονται σε οριακό σημείο στον Παναθηναϊκό και υπάρχει η εκτίμηση πως, αν δεν αλλάξει κάτι το αμέσως επόμενο διάστημα, τότε οι εξελίξεις για τον σύλλογο αναμένεται να είναι ραγδαίες και... καταστροφικές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags