Facebook Pixel Sportdog.gr | «Θα φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη - Τα ίδια έλεγαν πέρσι και κατάπιαν τη γλώσσα τους»
| 2017-10-14 10:30:00

«Θα φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη - Τα ίδια έλεγαν πέρσι και κατάπιαν τη γλώσσα τους»

του Γιώργου Κτενά
«Θα φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη - Τα ίδια έλεγαν πέρσι και κατάπιαν τη γλώσσα τους»

Ο ρεπόρτερ Πανιωνίου, Θοδωρής Βασίλης, σχολιάζει στο sportdog.gr τις «γραφικότητες» που ακούγονται για το παιχνίδι της Πλατείας.

«Γραφικότητες» χαρακτήρισε ο Θοδωρής Βασίλης τα όσα ακούγονται για τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, μετά τη θεαματική πτώση της απόδοσης του «διπλού». 

Ο ρεπόρτερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης έφερε παράδειγμα το περσινό ματς στο Φάληρο, ενώ τόνισε πως οι πρωταθλητές αναμένεται να «φτύσουν αίμα» απόψε στην Πλατεία για να πάρουν αποτέλεσμα.

«Φτύνουν αίμα για να κερδίσουν»

Θοδωρή, πώς περιμένεις το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό; Το αποτέλεσμά του μπορεί να οδηγήσει στην κορυφή τον Ιστορικό.

«Ο Πανιώνιος έχοντας αφήσει οριστικά πίσω τα πέτρινα χρόνια, τα 2,5 τελευταία χρόνια έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι όχι μόνο κοιτάει τους μεγάλους αντιπάλους στα μάτια, αλλά είναι αυτοί που θα πρέπει να φτύσουν αίμα για να τον κερδίσουν. Είδαμε πέρυσι τους "κυανέρυθρους" να κερδίζουν στο Καραϊσκάκη και στο ΟΑΚΑ και πλέον έχουν χτίσει χαρακτήρα που τα ματς αυτά δεν είναι χαμένα, αντίθετα στοχεύουν σε βαθμό ή βαθμούς. Για την εικόνα που περιμένω το ερωτηματικό δεν είναι ο Πανιώνιος αλλά ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και τρόπο παιχνιδιού και αυτό θα προσπαθήσει να υπηρετήσει και το Σάββατο. Το κλειδί είναι ο Μασούντ. Αν ο Ιρανός είναι σε καλή ημέρα τότε ο Πανιώνιος θα βγάλει ευκαιρίες, και διαβάζοντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που θέλει τον Τάκη Λεμονή να αλλάζει πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του ίσως είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν οι "κυανέρυθροι". Όσο για το γεγονός ότι μπορεί να πιάσει κορυφή έστω και προσωρινά, δεν μου λέει κάτι γιατί και στη Λαμία ο Ιστορικός με νίκη θα πήγαινε στη διακοπή μόνος πρώτος αλλά είδαμε ότι στο τέλος ηττήθηκε».

Ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός, ποιοτικότερος από όλες τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Γρηγορίου. Ποια είναι η άποψή σου για τους πρωταθλητές; Και τι χρειάζεται να κάνει ο Πανιώνιος για να κερδίσει τον Ολυμπιακό;

«Ισχύει, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό. Διαθέτει παίκτες που με μια ενέργειά τους θα καθόριζαν την τύχη ενός αγώνα. Ο Πανιώνιος το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει είναι να μη φοβηθεί τους πρωταθλητές. Αν μπει φοβισμένα θα το πληρώσει. Γι' αυτό θα πρέπει από την αρχή να δείξει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φτύσει αίμα για να τον κερδίσει, να παίξει το παιχνίδι του που παίζει στη Νέα Σμύρνη με οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε αυτός είναι ο πρωταθλητής είτε είναι κάποια νεοφώτιστη ομάδα, και το σημαντικότερο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα κάνει. Ήδη τον είδαμε στη Λαμία να σπαταλάει τρομερές ευκαιρίες και στο τέλος να την πληρώνει».

«Kαι πέρυσι κατάπιαν τη γλώσσα τους»

Έχεις ακούσει κι εσύ ότι το διπλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχει πέσει κάτω από το 1.50. Αυτό αναδεικνύει την ανάγκη του Ολυμπιακού για νίκη, κάτι που κάνει ακόμα πιο ισχυρό το κινητρό του απένατι στον Πανιώνιο, αλλά δεν παύουν να έχουν δημιουργηθεί συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

«Στην Ελλάδα είμαστε με τέτοιες γραφικότητες θα ασχοληθούμε. Πέρυσι είχαν κάνει ολόκληρο θέμα τις τιμωρίες βασικών παικτών του Πανιωνίου στο Καραϊσκάκη. Θυμάσαι πόσο έληξε το συγκεκριμένο παιχνίδι; 1-0 υπέρ του Πανιωνίου και όλοι κατάπιαν την γλώσσα τους. Οπότε τι να σχολιάσω. Τα θεωρώ τουλάχιστον αστεία. Έχει βαρεθεί ο Πανιώνιος να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Συνεχώς μιλάμε για της Λέστερ της Ελλάδας, με δεδομένο ότι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους θέματα φέτος, πιστεύεις ότι ο Πανιώνιος μπορεί να έχει την ευκαιρία για να κάνει την έκπληξη;

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι δύσκολα να φτάσει μέχρι εκεί ο Πανιώνιος, θα ήταν υπέρβαση. Νομίζω ότι πέρυσι όλοι θαυμάσαμε την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έκανε πορεία πρωταθλητισμού και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος. Φέτος θεωρώ είναι πιο δύσκολα γιατί πλέον ο Ιστορικός με τις πορείες του έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και τον υπολογίζουν ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα και μια καλή πορεία στο Κύπελλο και γιατί όχι να φτάσει μέχρι το τέλος».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags