Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ρίσκαρε ο Λουτσέσκου, άφησε εκτός τους ανέτοιμους
| 2017-10-14 13:09:00

Δεν ρίσκαρε ο Λουτσέσκου, άφησε εκτός τους ανέτοιμους

Sportdog Team
Δεν ρίσκαρε ο Λουτσέσκου, άφησε εκτός τους ανέτοιμους

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Λαμία πήρε στην αποστολή μόνο όσους είναι 100% έτοιμοι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός του μόνιμα εκτός αγωνιστικής δράσης Ντοριάν Λεβέκ, δεν θα έχει μαζί του ούτε τον Τζάλμα Κάμπος που είναι ανέτοιμος ύστερα από τον τραυματισμό του αλλά επέλεξε να μην πάρει στην αποστολή ούτε τους  Κάτσε, Βαρέλα και Τσίμιροτ.  Το σκεπτικό του Ρουμάνου προπονητή είναι πως προτιμήθηκε να έχει μαζί του για τον αγώνα τους ποδοσφαιριστές που αυτό το διάστημα των Εθνικών Ομάδων έκαναν προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. 

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για τους Μακ και Πρίγιοβιτς καθώς ο πρώτος έπαιξε μόνο 20 λεπτά ενω για τον φορ δεν υπάρχουν λύσεις αφού είναι τιμωρημένος και ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και άπαντες στοχεύουν στην νίκη αλλά και την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.Το πρωί του Σαββάτου, στο γήπεδο της Τούμπας, έγινε η τελευταία «πρόβα» για την μάχη κόντρα στους νεοφώτιστους. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις ταχυδύναμης, το τεχνικό επιτελείο μαζί με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, με προσαρμογή πάνω στον αντίπαλο, ενώ παράλληλα εξασκήθηκαν και στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία.

Οι 18 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι εξής: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Κρέσπο , Μαλεζάς , Ζαμπράνο , Κάνιας , Σάκχοφ , Μαουρίτσιο , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Βιεϊρίνια , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags