Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα έγιναν βάσει σχεδίου στη Νέα Σμύρνη - Η αντίδραση του Φορτούνη και το γκολ από... στημένο!
| 2017-10-14 22:58:00

Όλα έγιναν βάσει σχεδίου στη Νέα Σμύρνη - Η αντίδραση του Φορτούνη και το γκολ από... στημένο!

Sportdog Team
Όλα έγιναν βάσει σχεδίου στη Νέα Σμύρνη - Η αντίδραση του Φορτούνη και το γκολ από... στημένο!

Γιατί δεν ήταν τυχαία η ανατροπή και τα τέρματα του Ολυμπιακού στην Πλατεία.

Ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε για λίγα λεπτά στην κόλαση, βλέποντας τον Σπιριντόνοβιτς να ανοίγει το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Φιγκέιρας και το 1-3 να γίνεται 3-3 στο 84’, κατάφερε τελικά να φύγει θριαμβευτής από την Πλατεία και ουσιαστικά να πάρει μία μεγάλη ανάσα.

Άλλωστε, το πόσο άγχος υπήρχε στην ομάδα φάνηκε από την αντίδραση του Τάκη Λεμονή στο 1-0, όταν φύσαγε και ξεφύσαγε. Ο Έλληνας κόουτς όμως, αποδείχθηκε απόψε ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ στο διάστημα της διακοπής τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό.

Το σχέδιο του Λεμονή 

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα σε μία δύσκολη έδρα πριν φύγει καν το ημίχρονο, ενώ όλα έγιναν βάσει σχεδίου, καθώς ο Ολυμπιακός δεν πίεζε στην τύχη ούτε βρισκόταν σε πανικό μετά το γρήγορο γκολ. Προσπαθούσαν να βγουν οργανωμένα μπροστά, ο Ανσαριφάρντ έκανε συνεχώς κινήσεις, ενώ οι Σεμπά και Πάρντο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν από τα άκρα.

Βέβαια, όλα περνούσαν από τα πόδια του Φορτούνη, ο οποίος μετά την… υποχρεωτική ξεκούραση του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου είχε μείνει εκτός αποστολής, εμφανίστηκε στην Πλατεία μεταμορφωμένος. Από δική του καλή εκτέλεση φάουλ ξεκινάει το 1-1, ενώ στη συνέχεια έχει βγάλει τουλάχιστον δύο έτοιμα γκολ στον Πάρντο.

Ο Έλληνας άσος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, αποτέλεσμα προφανώς και της δουλειάς του Λεμονή, ο οποίος έχει «δουλέψει» πάρα πολύ με τον Έλληνα άσο το τελευταίο διάστημα, καθώς πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Γι’ αυτό και μόλις έκανε το 3-4 ο Φορτούνης, έτρεξε στον πάγκο και στον προπονητή του (φωτό), ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες τον είχε… τιμωρήσει.

Δουλεμένα τα... στημένα

Ο Λεμονής πάντως έχει δουλέψει συνολικά με το ρόστερ του και προσπαθεί να αλλάξει πολλά πράγματα, ακόμα και λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού όλο το διάστημα της διακοπής στο Ρέντη δούλεψε πάνω στις στημένες φάσεις και δικαιώθηκε απόλυτα με το γκολ του Σισέ.

Άλλωστε, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης στην Πλατεία φώναζε στον νεαρό στόπερ να ανεβαίνει ψηλά, ενώ παράλληλα φώναζε στον Ανσαριφάρντ να φεύγει μακριά από την περιοχή για να μπερδεύει τους αντιπάλους και στους μεσοεπιθετικούς να μη μένουν στάσιμοι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags