Facebook Pixel Αποκλεισμός-έκπληξη από Λεμονή για Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-16 13:48:00

Αποκλεισμός-έκπληξη από Λεμονή για Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Αποκλεισμός-έκπληξη από Λεμονή για Μπαρτσελόνα!

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Έλληνα τεχνικό.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έμεινε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, προφανώς μετά την κακή του παρουσία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Εξάλλου, από το πρωί σας ενημερώσαμε ότι ο Τάκης Λεμονής είχε παράπονα από τον Πορτογάλο μπακ για την εμφάνισή του στην Πλατεία. 

Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Εμενίκε, όπως και ο Σεμπά, ο οποίος φέρεται να ένιωσε μικροενοχλήσεις στην προπόνηση και προστατεύεται ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέστρεψε μετά από καιρό ο Γιάγκος Βούκοβιτς.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η τρίτη αγωνιστική του UEFA Champions League είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στους «μπλαουγκράνα» στο Camp Nou, την Τετάρτη το βράδυ. Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αμέσως μετά το τέλος της ο κ. Τάκης Λεμονής έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags