Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2017-10-16 17:15:00

Νέο μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Νέο μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μην περιμένετε να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο Football League.

Ούτε στις 22 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η Football League! Νέα ημερομηνία για την έναρξη της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας είναι η 28η Οκτωβρίου, εκτός και αν υπάρξει κι άλλη αλλαγή προσεχώς.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, με το σκεπτικό ότι από τη στιγμή που ορίστηκε Επιστροπή από τον υπουργό, η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να περιμένει για την σέντρα!
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είπαμε θα ξεκινήσουμε με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε Επιτροπή. Από τη στιγμή που η Επιτροπή ορίστηκε άμεσα από τον Υπουργό έχουμε την υποχρέωση να περιμένουμε τη νόμιμη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων για να ξεκινήσουμε. Γι’ αυτό και θα καθυστερήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς νομιμότητα. Αν αρχίσουν ενστάσεις δεν θα βγάλουμε άκρη».

Για το πότε προγραμματίζεται πλέον η έναρξη: «Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να ξεκινήσουμε με την 1η αγωνιστική. Εξετάζουμε με το αγωνιστικό να δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Οδεύουμε για έναρξη την 28η Οκτωβρίου».


Ας θυμηθούμε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

ΑΟΧ Κισσαμικός-ΑΕ Καραϊσκάκης 
Εργοτέλης-Καλλιθέα 
Αχαρναϊκός-Απόλλων Λάρισας 
Παναχαϊκή-Τρίκαλα 
Βέροια-Απόλλων Πόντου 
Άρης-Αιγινιακός 
Σπάρτη-Παναιγιάλειος 
Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας 
Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags