Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός φοβάται μη χάσει ελεύθερο τον Μολέντο από ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό!
| 2017-10-16 23:15:00

Φουντώνουν οι φήμες για «κλοπή» κορυφαίου «πράσινου» άσου!

Sportdog Team
Φουντώνουν οι φήμες για «κλοπή» κορυφαίου «πράσινου» άσου!

Το εφιαλτικό σενάριο που τρέμουν στον Παναθηναϊκό.

Στην κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός, ό, τι σχέδια υπήρχαν πριν την αποχώρηση Αλαφούζου ουσιαστικά έχουν ματαιωθεί, με το ζήτημα της επιβίωσης του συλλόγου να είναι η προτεραιότητα των διοικούντων.

Ένα από τα πλάνα που είχαν στα σκαριά οι άνθρωποι της ομάδας πριν από λίγο καιρό ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο. Οι υπογραφές ήταν προ των πυλών πριν το «κραχ», όμως πλέον ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Το μέλλον του εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού φαντάζει αβέβαιο και ο ίδιος δεν το έκρυψε σε χθεσινές του δηλώσεις, στις οποίες ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μπορεί να μην το είπε άμεσα ο Βραζιλιάνος, ωστόσο τόνισε ότι η παραμονή του δεν εξαρτάται από τον ίδιο και ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι το μέλλον του δεν είναι στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Μολέντο δεν απέφυγε την κουβέντα, αλλά αντίθετα έριξε κι άλλο... λάδι στη φωτιά, έκανε έξαλλους -σύμφωνα με πληροφορίες- τους διοικούντες των Πρασίνων.

Μην ξεχνάμε ότι αναφορικά με την υπόθεση του υψηλόσωμου αμυντικού υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, με την πλευρά του οποίου φέρεται να διατηρεί επαφές εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες που θέλουν και τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μολέντο, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί σενάριο τρόμου για τον Παναθηναϊκό το να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του από άμεσο ανταγωνιστή και μάλιστα ως ελεύθερο. Άλλωστε, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι από τον προσεχή Γενάρη και έπειτα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Αυτό που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός για να βγάλει κάποιο κέρδος από τον Μολέντο είναι να τον πουλήσει εντός χρόνου, κάτι το οποίο προσπαθεί να πράξει και με άλλους βασικούς της ομάδας, όπως ο Βλαχοδήμος που υπέγραψε στην Μπενφίκα και ο Λουντ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης.

Το τελευταίο σενάριο που ακούστηκε αφορά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων του Βελγίου προς το πρόσωπό. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψε κάτι από Βέλγιο, παρά τις επαφές που πραγματοποίησαν οι Πράσινοι. Αντιθέτως, για τον δεξιό μπακ από το Μάλι κάτι φαίνεται ότι υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες από Αγγλία. Φυσικά, ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία, ωστόσο οι προοπτικές για πώληση στην Αγγλία δείχνουν να είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με το Βέλγιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags