Facebook Pixel Γλιτώνει την τιμωρία ο Παναθηναϊκός - Αναβολή στην υπόθεση κατάπτωσης της εγγυητικής
| 2017-10-19 15:02:00

Πολύ καλά νέα για τον Παναθηναϊκό - Γλιτώνει από μεγάλους μπελάδες!

Sportdog Team
Πολύ καλά νέα για τον Παναθηναϊκό - Γλιτώνει από μεγάλους μπελάδες!

Θετική εξέλιξη στο στρατόπεδο των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τις δυο εταιρείες για τη συντήρηση του χλοοτάπητα στο Κορωπί και έτσι θα έχει την ευκαιρία να γλιτώσει πιθανή τιμωρία, προτού η υπόθεση ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Οι «πράσινοι» έχουν οφειλόμενα χρέη ύψους 154.000 ευρώ προς τις εταιρείες και η υπόθεση αναμενόταν να πάει στο δικαστήριο, αλλά τελικά επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές για αναβολή της υπόθεσης. Θα εκδικαζόταν σήμερα το μεσημέρι, αλλά τελικά πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου.

Πάντως, καμία οριστική συμφωνία αναφορικά με τη διευθέτηση του χρέους δεν έχει υπάρξει ακόμα μεταξύ των τριών πλευρών. Απλώς, ο Παναθηναϊκός κέρδισε χρόνο ώστε να επεκτείνει τις συζητήσεις, μήπως καταφέρει να πετύχει συμβιβαστική λύση, ίσως καταβάλλοντας ένα μέρος των χρεών του αντί για το συνολικό ποσό και γλιτώνοντας παράλληλα την ποινή αφαίρεσης βαθμών από τη Superleague.

Όπως και να έχει, πάντως, η επίτευξη αυμβιβασμού δεν είναι εύκολη υπόθεση για το Τριφύλλι, αφού οι πιστωτές είναι καχύποπτοι μετά από τόσους μήνες ασυνέπειας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags