Facebook Pixel Sportdog.gr | Έδωσε συγχαρητήρια, αλλά έκανε και παρατηρήσεις ο Σφαιρόπουλος
Μπάσκετ
| 2017-10-20 23:32:00

Έδωσε συγχαρητήρια, αλλά έκανε και παρατηρήσεις ο Σφαιρόπουλος

Sportdog Team
Έδωσε συγχαρητήρια, αλλά έκανε και παρατηρήσεις ο Σφαιρόπουλος

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη, τόνισε όμως οτι πρέπει να διορθωθούν πολλά.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Είχαμε πει πως η Μάλαγα είναι μία ομάδα με μαχητικό πνεύμα. Από την αρχή, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ξεκινήσαμε πολύ καλά επιθετικά και αμυντικά. Ήταν απρόσμενο το πώς έπαιξε η Μάλαγα σε εκείνο το διάστημα. Ξέραμε ότι θα αντιδράσουν και αυτό έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και στο τέλος.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος και γι' αυτό θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, αλλά σε ορισμένα σημεία του αγώνα δώσαμε κάποιους πόντους που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη που έδωσαν ευκαιρία στους αντιπάλους μας. Σκόραραν 28 πόντους στην τελευταία περίοδο και αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν είμαστε χαρούμενοι. 

Το καλό είναι ότι κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας και θέλω να τους ευχαριστήσουμε. Πιστεύω ότι μέσα από το χρόνο και τα παιχνίδια θα βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Είχαμε πρόβλημα στο να προπονηθούμε λόγω των τραυματισμών. Αυτό δεν είναι δικαιολογία και είδατε ότι παλέψαμε και νικήσαμε. Το πιο σημαντικό είναι να νικάμε παιχνίδια και αυτό κάναμε απόψε. Αυτές οι νίκες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι με το πέρασμα του χρόνου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags