Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτοφανής αντίδραση ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς
| 2017-10-23 10:30:00

Πρωτοφανής αντίδραση ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς

Sportdog Team
Πρωτοφανής αντίδραση ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Λουτσέσκου και Πρίγιοβιτς

Πώς πήραν στον Δικέφαλο το αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι και να κινδυνεύει να χάσει την κορυφή, αν η ΑΕΚ κερδίσει σήμερα τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ωστόσο στον Δικέφαλο αντιμετώπισαν πολύ ψύχραιμα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ναι μεν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ήταν πικραμένοι επειδή δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο δεν υπάρχει καμία διάθεση να παρθούν αποφάσεις για αλλαγές.

Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου και παρά το μαζικό «πέσιμο» των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ρουμάνου μετά το χθεσινό ματς, στη διοίκηση δεν έκαναν καμία κουβέντα για θέμα προπονητή. Αναγνωρίζουν δε, πως ο τεχνικός της ομάδας είχε συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι, σωστή προσέγγιση, απλά δεν του βγήκε λόγω ατυχίας περισσότερο.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι είναι πρωτοφανής αυτή η αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από ήττα σε τόσο κομβικό παιχνίδι, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν η θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήταν επισφαλής.

Από την άλλη, υπάρχει αρκετή «μουρμούρα» στις τάξεις του Δικεφάλου, κάτι που εκφράζεται και μέσω του «ασπρόμαυρου» Τύπου, για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Παρόλο που χθες βρέθηκαν κι άλλα αστέρια του ΠΑΟΚ σε κακό βράδυ, όπως ο Ρόμπερτ Μακ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τα «βέλη» της κριτικής πέφτουν πάνω στον Σέρβο άσο. Μάλιστα, ο έμπειρος φορ κατηγορείται ότι «δεν μπορεί στα εκτός έδρας παιχνίδια», μιας και όλα τα γκολ του τα έχει πετύχει στην Τούμπα.

Εξάλλου, αυτή η αντιμετώπιση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να σχετίζεται σε κάποιο βαθμό με το γεγονός ότι στην Τούμπα έχουν την πρόθεση να πουλήσουν τον παίκτη, είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι, όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένως.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags