Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Survivor 2 – Πώς απαντά ο ΑΝΤ1
Life
| 2017-10-23 16:45:00

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Survivor 2 – Πώς απαντά ο ΑΝΤ1

Sportdog Team
Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Survivor 2 – Πώς απαντά ο ΑΝΤ1

Κινήσεις τακτικής στην τηλεοπτική σκακιέρα.

Το «Survivor» υπήρξε για τη σεζόν που μας πέρασε το πρόγραμμα που αποτέλεσε τον νικητή στη μάχη της τηλεθέασης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός πέτυχε με την επιλογή να εντάξει στο πρόγραμμά του το reality επιβίωσης της εταιρείας παραγωγής του Τούρκου Acun Alicali. Τα ρεκόρ στην τηλεθέαση διαδέχονταν το ένα το άλλο ενώ και οι αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού προς τους παίκτες δεν είχαν προηγούμενο.

Πλέον ο σταθμός του Φαλήρου ετοιμάζεται για το δεύτερο κύκλο του πετυχημένου reality. Η πρεμιέρα αναμένεται τον Φεβρουαρίο ενώ όπως αναφέρει η «Real news» θα υπάρξει και μια αλλαγή όσον αφορά την προβολή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν το reality, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, να προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα, αντί για τέσσερις που προβαλλόταν πέρσι. Η κίνηση αυτή γίνεται για την ενίσχυση του προγράμματος του ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ερωτηματικό αποτελεί το τι κάνει ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ψάχνει την… απαντησή του απέναντι στο βαρύ χαρτί του ΣΚΑΪ αφού το «Nomads» ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το κανάλι μελετά διάφορα σενάρια, με το πιο πιθανό να είναι προσθήκη reality αλλά και στροφή στη μυθοπλασία με προσθήκη νέων παραγωγών στο υπάρχον πρόγραμμα.


Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags