Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δύο... αποβολές σε Μάτος και δύο κόκκινες για Ολυμπιακό - Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός»
| 2017-10-23 18:53:00

«Δύο... αποβολές σε Μάτος και δύο κόκκινες για Ολυμπιακό - Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός»

Sportdog Team
«Δύο... αποβολές σε Μάτος και δύο κόκκινες για Ολυμπιακό - Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός»

Πολλά λάθη του Γιώργου Κομίνη είδε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο ντέρμπι.

Για… εκπτώσεις στην εφαρμογή των κανονισμών έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM, σχολιάζοντας τη διαιτησία του Κομίνη στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως δεν έπρεπε να μετρήσαει το γκολ της Λαμίας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά:

Για τον Κομίνη, λοιπόν, είπε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο: «Καταρχήν, να πούμε πως ο Κομίνης δεν είχε φάσεις εντός περιοχής. Φάσεις, δηλαδή, που «καίνε». Ντέρμπι… ξεντέρμπι, δεν είχε φάσεις εντός περιοχής. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει ''διαχείριση'', που το ακούω ξανά και ξανά. Εγώ θέλω το λάθος μιας ομάδας να το εκμεταλλευτώ. Όταν λέμε διαχείριση και δεν αποβάλλουμε κάποιον, τότε κάνουμε έκπτωση στην εφαρμογή των κανονισμών!

Και τον βλέπαμε, χθες, να πηγαίνει, να ξαναπηγαίνει, να λέει τελευταία φορά… Όλο προτελευταία ήταν! Έχουμε μετατρέψει την έκπτωση στην εφαρμογή των κανονισμών σε διαχείριση. Γίνε ηθοποιός, τότε, αντί για διαιτητής!

Στο 24', λοιπόν, ο Ανδρούτσος κάνει μαρκάρισμα, με μεγάλη δύναμη, πάνω στον Μάτος, είναι κόκκινη, αλλά του δίνει κίτρινη. Πάει με υπερβολική δύναμη και δεν βρίσκει μπάλα. Στο 30', ο Μάτος βλέπει την πρώτη κίτρινη κάρτα. Στο 39' πρέπει να δει δεύτερη κίτρινη, γιατί κάνει σκόπιμη καθυστέρηση σε εκτέλεση φάουλ του Ολυμπιακού. Στο 54', δε, τού χαρίζεται άλλη μία κάρτα, ενώ τραβάει τον Οφόε και τον πετάει κάτω! Τέλος, στο 55', ο Ανσαριφάρντ έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα, γιατί πατάει επίτηδες, εκτός φάσης, τον Ζαμπράνο. Έκανε πολλά λάθη
».

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι του Σαββάτου, ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Στο 13', ο Ρέις χτυπάει με το χέρι στο πρόσωπο τον Μπλάζιτς, είναι κόκκινη κάρτα. Στη φάση του γκολ της Λαμίας, δε, ο Αναστασιάδης σπρώχνει τον Κουτρουμπή και στη συνέχεια βάζει γκολ η Λαμία, που είναι άκυρο. Δεν έπρεπε να μετρήσει. Υπάρχει και ένα οφσάιντ στον Όμο, που δεν υποδείχτηκε και ο παίκτης της Λαμίας έκανε κανονικά επίθεση».

Τέλος, για τα υπόλοιπα παιχνίδια, υπογράμμισε:

- Για το ματς Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Τζημόπουλου στο 76'. Και αν δεν είναι γκολ, που είναι γκολ, υπάρχει πέναλτι! Είναι διπλό, δηλαδή, το λάθος του διαιτητή Τσαμούρη».

- Για το Κέρκυρα-Παναιτωλικός: «Oι βοηθοί πρέπει να μπουν σε… προσωρινή επιτήρηση για αυτό ματς. Ο διαιτητής ήταν καλός».

- Για το Απόλλων-Ξάνθη: «Σωστά δεν μετράει το γκολ του Απόλλωνα στο 6' για οφσάιντ».

- Για το Πλατανιάς-ΑΕΛ: «Στο 15', ο Ενσικουλού προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και πήγε να κερδίσει πέναλτι. Δέχθηκε μόνο παρατήρηση, αντί για κάρτα. Κανονικό το γκολ της ΑΕΛ, δεν υπάρχει οφσάιντ, ενώ σωστά δεν δίνει ο Καλογερόπουλος πέναλτι στο 31' και στο 71', για Πλατανιά και ΑΕΛ αντίστοιχα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags