Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Λόπες «διαψεύδει» τον Χιμένεθ και εξηγεί γιατί… φταίει ο Μάνταλος για την ήττα της ΑΕΚ!
| 2017-10-23 22:44:00

Ο Λόπες «διαψεύδει» τον Χιμένεθ και εξηγεί γιατί… φταίει ο Μάνταλος για την ήττα της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ο Λόπες «διαψεύδει» τον Χιμένεθ και εξηγεί γιατί… φταίει ο Μάνταλος για την ήττα της ΑΕΚ!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Πορτογάλο μπακ της Ένωσης.

Ο Ελντερ Λόπες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο παραδέχθηκε πως υπήρχε κούραση, αλλά δεν θεώρησε πως αυτός ήταν κα ο βασικός λόγος που η ΑΕΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ, όπως δηλαδή είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε και στην τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου (δείτε την σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) στο 0-0, καθώς τόνισε πως μόλις είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, έπεσε το ηθικό τους.

 Αναλυτικά ο Λόπες είπε στη ΝΟVA:

Για το ματς;

«Σημερα η ΑΕΚ είχε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται όμως και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πώς είναι η ψυχολογία στην ομάδα για το γεγονός ότι μετά τον Ολυμπιακό δεν έχει κερδίσει;

«Είναι αλήθεια πως μετά τον Ολυμπιακό δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε. Όμως αυτές είναι καταστάσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε θυμωμένοι και πεισμωμένοι να κερδίσουμε στο επόμενο ματς».

Για τις πολλές σέντρες της ΑΕΚ στο ματς;

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Η αλήθεια είναι πως η ευκαιρία με το δοκάρι του Μάνταλου, μας έριξε το ηθικό. Θα κάτσουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας»

Για τη δήλωση Χιμένεθ πως οι παίκτες του δεν μπορούν να παίζουν κάθε τέσσερις ημέρες και τι δεν πήγε καλά απόψε στο επιθετικό κομμάτι;

«Ημασταν κουρασμένοι και όχι τόσο φρέσκοι. Όμως δεν ηταν ο βασικός λόγος. Χάσαμε ευκαιρίες και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags