Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον Σιμόες!
| 2017-10-26 07:16:00

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον Σιμόες!

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον Σιμόες!

Τι είπε στη «Record» ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ;

Σε συνέντευξή του στη Record ο Αντρέ Σιμόες άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον δρόμο του Κάρλος Ζέκα, να αποκτήσει δηλαδή την ελληνική υπηκοότητα και να παίξει στην Εθνική!

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι δεν έχει κληθεί έως τώρα στην εθνική ομάδα της χώρας του. «Δεν αισθάνομαι τον εαυτό μου... ξεχασμένο. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Ελλάδα αρκετές φορές για να δει παιχνίδια μας και είναι βαθύς γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν κάποια ημέρα είμαι στο επίπεδο που απαιτείται για να είμαι στην εθνική, έχω τη βεβαιότητα ότι θα κληθώ. Επίσης, γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πρώτου επιπέδου και είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι σε πρωτάθλημα πρώτου επιπέδου να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας», τόνισε.

Όσον αφορά στο αν θα σκεφτόταν να ακολουθήσει τον δρόμο του Ζέκα, επιλέγοντας να παίξει για την Ελλάδα, τόνισε: «Εξαρτάται από τα χρόνια που ζούμε σε μία χώρα και τη σύνδεση που έχουμε με αυτή. Ο Ζέκα ήταν πέντε χρόνια εδώ και ήταν αρκετά συνδεδεμένος με τη χώρα. Δεν είχε ευκαιρίες στην εθνική Πορτογαλίας και ήταν μια καλή απόφαση που έλαβε, γιατί είναι αρκετά σημαντικός για την Εθνική Ελλάδας. Στην περίπτωσή μου θα δείξει ο χρόνος.

Θα εξαρτηθεί από τις ρίζες που θα δημιουργήσω στη χώρα, ακόμη και η κόρη μου θα γεννηθεί στην Ελλάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας τους, αλλά εάν κάποια ημέρα δημιουργούνται ρίζες σε μια χώρα και μπορείς να έχεις μια τέτοια ευκαιρία δεν μπορείς να αρνηθείς. Καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά το να μιλήσω είναι πιο δύσκολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags