Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχονται εξελίξεις με Λουτσέσκου; - «Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Το post Σαββίδη και η... ΑΕΚ
| 2017-10-26 10:19:00

Έρχονται εξελίξεις με Λουτσέσκου; - «Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Το post Σαββίδη και η... ΑΕΚ

Sportdog Team
Έρχονται εξελίξεις με Λουτσέσκου; - «Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Το post Σαββίδη και η... ΑΕΚ

Τι σχέση μπορεί να έχει η Ένωση με το μέλλον του Ρουμάνου;

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε εκ νέου με την απόδοσή του, καθώς ο Δικέφαλος κατάφερε να κερδίσει δύσκολα χθες τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο (0-1), χάρη σε ένα γκολ του Ρόμπερτ Μακ στο τέλος του αγώνα.

Η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες, οι οποίες είχαν ως κύριο αποδέκτη τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι την άφιξη του Ρουμάνου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη και τώρα που η ομάδα δεν αποδίδει όπως θα ήθελαν είναι επόμενο οι αντιδράσεις να έχουν ενταθεί.

Την ίδια στιγμή, ο κόουτς του Δικεφάλου (φαίνεται πως) απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, όπως αυτή εκφράζεται δημόσια και από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος μετά την απογοητευτική χθεσινή εμφάνιση έσπευσε να γράψει στο Instagram πως... «δε μου άρεσε όπως παίξαμε, αλλά στα @@ μου»!

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αν και εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μάλιστα, είχε τονίσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρόσφατη συνάντησή τους πως θέλει η ομάδα να βρίσκεται στη κορυφή της Super League και να διατηρηθεί εκεί μέχρι τέλους.

Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν συνέλθει αγωνιστικά στα επόμενα ματς και έχει νέες απώλειες βαθμών είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις με τον Ρουμάνο.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική μπορεί να είναι κομβικό. Από την άποψη πως άπαντες στην Τούμπα περιμένουν μια μεγάλη εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Αθήνας που θα αποδείξει ότι ο Δικεφάλος είναι έτοιμος φέτος να κάνει την υπέρβαση. Αν αυτό δε συμβεί, τότε λέγεται πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags