Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλη με Έλληνα άσο η Καινούργιου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-10-26 13:01:00

Έξαλλη με Έλληνα άσο η Καινούργιου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλη με Έλληνα άσο η Καινούργιου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος ποδοσφαιριστής προκάλεσε την οργή της γνωστής παρουσιάστριας;

Έξαλλη εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις δηλώσεις ανθρώπου του περιβάλλοντος του νέου αμυντικού της Κέρκυρας, Άρη Σοϊλέδη, οι οποίες αφορούσαν στο πρόσωπο της Κατερίνας μετά τις φήμες που θέλουν τους δυο τους να έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνισή τους στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«∆εν τη γνώριζε καν την Κατερίνα Καινούργιου. Βρέθηκαν στο ίδιο µαγαζί και στην ίδια παρέα. Ο Άρης διασκέδαζε µε τους φίλους του και η Κατερίνα µε τους δικούς της. Είχαν κοινούς φίλους και γνωρίστηκαν. Μίλησαν για λίγο, αλλά µέχρι εκεί. ∆εν συµβαίνει τίποτα παραπάνω µεταξύ τους.

Διασκέδασαν µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά δεν έφυγαν µαζί από το νυχτερινό κέντρο. Έχει αφοσιωθεί στα επαγγελµατικά του. Μετά τη σχέση του µε την Ελένη Χατζίδου είναι πιο προσεκτικός. ∆εν θέλει να βλέπει την προσωπική του ζωή στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών», ανέφερε στη Real πρόσωπο του περιβάλλοντος του Άρη.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για όλα αυτά ήταν αποστομωτική:

«Μου χρεώνουν ξαφνικά έναν ποδοσφαιριστή που ούτε που τον ξέρω, ούτε ξέρω ποιος είναι φατσικά. Πριν από δύο εβδομάδες που είχα πάει στον Αργυρό με την παρέα μου και ήταν αυτός στο διπλανό τραπέζι με την παρέα του και αυτός έχει δώσει και συνέντευξη για μένα σε κυριακάτικη εφημερίδα…

Καλά, είναι δυνατόν; Έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω καν, επειδή ήμασταν στο ίδιο μαγαζί και μπορεί να καθόταν δέκα κεφάλια πιο εκεί; Εγώ είμαι πολύ προσεκτική. Παιδιά σας παρακαλώ, δεν μου αρέσουν αυτά γιατί βγαίνεις έξω, μπορεί να μιλήσει με πέντε ανθρώπους, μπορεί να μη μιλήσεις και καθόλου. Τον συγκεκριμένο δεν τον γνωρίζω, ούτε το όνομά του!

Σε ένα μαγαζί υπάρχουν 1.500 άτομα! Θα αρχίσω να τους χρεώνομαι όλους; Αν είναι δυνατόν! Νευριάζω εγώ με τέτοια. Γιατί όταν είναι κάτι εγώ το λέω ή πάρτε με ένα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει τώρα λόγος ο καθένας να χρησιμοποιεί το όνομά μου και να δίνει συνεντεύξεις. Τώρα εγώ ούτε που τον ξέρω αυτόν, δεν ξέρω αν τον ξέρει και κανείς. Τα νεύρα μου…», είπε φανερά εκνευρισμένη στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags