Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν χάνει με τίποτα ο Ατρόμητος – Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-26 16:59:00

Δεν χάνει με τίποτα ο Ατρόμητος – Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χάνει με τίποτα ο Ατρόμητος – Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιρασιά στα Τρίκαλα και νίκη πρόκρισης με ανατροπή στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις του και στο Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Κισσαμικού και τελικά να πάρει τη νίκη με 2-1 και τους τρεις βαθμούς, που τον φέρνουν στην δεύτερη θέση του Ομίλου, σε ισοβαθμία με τον σημερινό του αντίπαλο και στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει έξι πόντους μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο Κισσαμικός ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξυδά, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Ίγκορ, ωστόσο οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια πριν φύγει το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 44’ ο Μαδίντα έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε την κεφαλιά, ο Λαζαρίδης ακούμπησε την μπάλα αλλά αυτή χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

Το γκολ αυτό έδωσε άλλη ψυχολογία στον Αστέρα, ο οποίος μπήκε φορτσάτος στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64’ έκανε το 2-1 με τον νεαρό Δουβίκα. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πάγωσαν τον ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66’ Μανιάς), Καλσάς, Τόνσο (75’ Τσουκαλάς).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75’ Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71’ Νικόλτσης).

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (σύνδεσμος Αργολίδας).

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Ολυμπιακός 6

2. Κισσαμικός 3

3. Αστέρας Τρίπολης 3

4. Αχαρναϊκός 0 

Δείτε τα γκολ του αγώνα: 


 



Πάλεψαν τα Τρίκαλα, συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος!

Στο άλλο ματς του Κυπέλλου που διεξήχθη την ίδια ώρα, Τρίκαλα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 μετά από ένα συναρπαστικό 90λεπτο και πλέον μοιράζονται την κορυφή του Ομίλου με 4 βαθμούς ο καθένας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, ωστόσο στο δεύτερο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 51’. Ο Γκόλιας εκτέλεσε το φάουλ απ' τα δεξιά και ο Καρασαλίδης, στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έκανε το 1-0!

Μετά το γκολ όμως ο αήττητος φέτος Ατρόμητος ανέβασε ρυθμούς και πίεσε για την ισοφάριση. Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντάουντα και Ουάρντα, όμως ο πορτιέρε Αποστολίδης ήταν σε εξαιρετική ημέρα και είχε σωστές τοποθετήσεις. Ωστόσο, στο 75’ δεν κατάφερε να κάνει κάτι απέναντι στον ολομόναχο Μανούσο, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων και να γράψει το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, παρότι και οι δύο ομάδες στο τελευταίο τέταρτο έψαξαν το γκολ της νίκης.

Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Καπός (67' Ντίνας), Γροντής (55' Τόμιτς)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας (46' Ντάουντα), Νάτσος, Οριόλ, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Βασιλείου (65' Μπαστακός)
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2ος ΟΜΙΛΟΣ)

1. Ατρόμητος 4 (2-1)

2. ΑΟ Τρίκαλα 4 (4-2)

3. Κέρκυρα 3 (6-2)

4. Σπάρτη 0 (2-9)

 



 



 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags