Facebook Pixel Sportdog.gr | Απολογήθηκε για το πανό κατά Σαββίδη ο Ολυμπιακός: «Δεν προκύπτει ότι είναι υβριστικό»!
| 2017-10-27 15:58:00

Απολογήθηκε για το πανό κατά Σαββίδη ο Ολυμπιακός: «Δεν προκύπτει ότι είναι υβριστικό»!

Sportdog Team
Απολογήθηκε για το πανό κατά Σαββίδη ο Ολυμπιακός: «Δεν προκύπτει ότι είναι υβριστικό»!

Τι είπαν στην απολογία τους οι Ερυθρόλευκοι.

Να μην τιμωρηθεί για το χυδαίο πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην απολογία της, καθώς ο δικηγόρος της ομάδας, Αργύρης Λίβας, υποστήριξε ότι στις εκθέσεις των αξιωματούχων του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν αναγράφεται η μετάφραση του πανό.

Μάλιστα, ο μάρτυρας των Ερυθρόλευκων, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του πανό!

«Δεν ξέρω αν ήταν υβριστικό. Τρέξαμε για να κατέβει μήπως και ήταν υβριστικό. Κανένας δεν μας είπε το περιεχόμενο. Διάβασα κάτι στα σάιτ αλλά δεν θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά!

Ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, αντέδρασε έντονα: «Δεν μιλάτε ειλικρινά τώρα. Μεταξύ μας μιλάμε. Δεν έχετε πληροφορηθεί το περιεχόμενο; Δεν μπορούσατε να το ελέγξετε; Να το κατασχέσετε; Διότι εμφανίστηκε ξανά λίγο αργότερα. Τι είναι η κερκίδα των οργανωμένων; Άβατο;».

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού απάντησε πως «έτσι είναι σε όλα τα γήπεδα», ενώ ο Αργύρης Λίβας πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να μπει η αστυνομία σε μια κερκίδα με δέκα χιλιάδες ανθρώπους να ψάξει να βρει ένα πανό».

Αναφορικά με το περιεχόμενό του και το νομικό ισχυρισμό ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει ατιμώρητος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ υποστήριξε:

«Πήγαμε να κατεβάσουμε το πανό γιατί διέκοψε τον αγώνα ο διαιτητής, χωρίς να ξέρει ούτε εκείνος, ούτε εμείς τι γράφει το πανό. Κανένας δεν γνωρίζει το περιεχόμενο. Ο παρατηρητής, ο διαιτητής, η αστυνομία, ουδείς γράφει στην έκθεσή του το περιεχόμενο του πανό. Και εμείς σήμερα δικαζόμαστε για ένα υβριστικό πανό.

Κακώς κατηγορούμαστε. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι το πανό είναι εξυβριστικό. Άρα δεν έπρεπε καν να κληθούμε. Τυπικά είναι αόριστο το κατηγορητήριο. Δεν δεχόμαστε ότι το πανό είναι εξυβριστικό»!

Όσο για το σύνθημα, «Κομίνη μπ..έ που….ς γιε», ο κ. Παναγόπουλος είπε: «Δεν το επιβεβαιώνω, δεν το άκουσα», ενώ ο Αργύρης Λίβας πρόσθεσε: «Αρνούμαστε ότι ακούστηκε υβριστικό σύνθημα για τον Κομίνη».

Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και προβλέπεται να είναι βαρύ πρόστιμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags