Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου: «Γι’ αυτό χάσαμε από τον Ολυμπιακό»!
| 2017-10-27 16:59:00

Λουτσέσκου: «Γι’ αυτό χάσαμε από τον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
Λουτσέσκου: «Γι’ αυτό χάσαμε από τον Ολυμπιακό»!

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ αφού τόνισε πως δεν άξιζαν την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης, εξήγησε τι δεν έκαναν οι παίκτες του.

 

Την άποψή του για την απόδοση του ΠΑΟΚ σε "Γ. Καραϊσκάκης" και Καλαμαριά, εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που αναφέρθηκε στο τι ζητάει από τους παίκτες του κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Ρουμάνος κόουτς δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, ωστόσο σημείωσε πως αν είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα έπαιρνα αποτέλεσμα!

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Απόλλων Πόντου: "Ήμασταν άτυχοι με τον Ολυμπιακό, κάναμε καλό παιχνίδι, αξίζαμε κάτι παραπάνω, ακόμα και από την ισοπαλία. Ακολούθησε το παιχνίδι κυπέλλου που ήταν σε διαφορετική τροχιά. Ήρθε μετά από ένα καλό δικό μας παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή προσέγγιση, δεν είχαμε ένταση, κινδυνεύαμε να μην κερδίσουμε. Όμως βάλαμε το γκολ και η νίκη αυτή μας έστειλε απευθείας στην επόμενη φάση του θεσμού".

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Είναι θέμα ποδοσφαίρου. Ας δούμε την Μάντσεστερ Σίτι, την Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν κερδίσανε με ομάδες κατώτερης κατηγορίας στα δικά τους παιχνίδια. Υπάρχει έλλειψη κινήτρου από τις πιο μεγάλες ομάδες. Υπάρχει πεποίθηση πως οι ομάδες από τις χαμηλότερες κατηγορίες, κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν πράγματα, ενώ οι άλλες ομάδες, έχουν τη λογική πως κάτι θα γίνει και θα κερδίσουν. 

 

Δεν είναι το σωστό, αλλά έτσι συμβαίνει. Η ομάδα προκρίθηκε με δύο αγώνες, είναι 2η με ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται. Κοιτάμε μόνο τον Αστέρα, μία ομάδα με συνοχή, με βελτίωση. Εμείς πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας, να μπούμε σοβαρά από το ξεκίνημα για να κερδίσουμε. Πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι, να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να πιστέψουν πως μπορούν να φύγουν με κάτι θετικό από την Τούμπα".

Για το πότε ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να παίξει το ποδόσφαιρο που ο ίδιος θέλει και για τις απαιτήσεις του κόσμου: "Ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι. Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα εξελίσσεσαι. Ποτέ δεν μπορείς να πεις πως είσαι στο 100%, πολλά μπορούν να αλλάξουν κάθε μέρα. Η χημεία και ο τρόπους που παίζει μια ομάδα μπορεί εύκολα να αλλάξει. Ο δικός μου στόχος, αυτό που θέλω είναι να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια, ακόμα και με τον Ολυμπιακό, ήμασταν καλοί, αλλά δεν κάναμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, φάγαμε ένα γκολ από κακή μας τύχη και στις πολλές ευκαιρίες που κάναμε δεν σκοράραμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags