Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύο εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού - Ποια 11αδα ετοιμάζει ο Λεμονής!
| 2017-10-27 20:23:00

Δύο εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού - Ποια 11αδα ετοιμάζει ο Λεμονής!

Sportdog Team
Δύο εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού - Ποια 11αδα ετοιμάζει ο Λεμονής!

Ποιοι θα δουν το ντέρμπι από την τηλεόραση και πώς θα παίξουν οι Πειραιώτες.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό.

Από το παιχνίδι με τους Πράσινος θα λείψουν οι τραυματίες Σεμπά και Μπεν, αλλά και οι Τζούρτζεβιτς – Μάριν, οι οποίοι δεν χώρεσαν για τακτικούς λόγους στην αποστολή. Την θέση του Σέρβου στον πάγκο πήρε ο Ανσαριφάρντ, αφού συμπεριλήφθη κανονικά και ο Εμενίκε, ενώ ο Γερμανός παρότι έπαιξε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Αχαρναϊκό στο Κύπελλο, το ντέρμπι θα το δει από την τηλεόραση.

Eκτός πλάνων του κόουτς των «ερυθρόλευκων» έμειναν ακόμα οι Μίλιτς, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ!

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

Με… συνταγή ΠΑΟΚ!

Όσον αφορά την 11αδα του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής δεν θα αλλάξει πολύ τα πλάνα του σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό και στην άμυνα οι Ελαμπελαουί, Σισέ, Ένγκελς και Κούτρης. Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ρομάο, Οφόε, Φορτούνης, στα άκρα οι Ανδρούτσος – Πάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Εμενίκε.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν πάντως και οι Φιγκέιρας, Καρσελά και Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags