Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ατάκα Μολέντο για Σισέ, τι είπε για το μέλλον του!
| 2017-10-28 23:29:00

Μεγάλη ατάκα Μολέντο για Σισέ, τι είπε για το μέλλον του!

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Μολέντο για Σισέ, τι είπε για το μέλλον του!

Έβγαλε το καπέλο στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο εμφανίστηκε χαρούμενος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του, ενώ αποθέωσε και τον Σισέ, λέγοντας πως πρόκειται για μεγάλο παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την ομάδα μας γιατί αυτό δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά και χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα και μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτή τη νίκη. Κάναμε πολύ καλή δουλειά όλη την εβδομάδα, στην τακτική ήμασταν εξαιρετικοί αλλά και στα στημένα και στα κόρνερ και συγχαίρω τους συμπαίκτες μου. Αξίζαμε τη νίκη. 

Η ομάδα τελευταία στα εκτός έδρας ματς δεν έπαιξε καλά αλλά πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός όπως και εντός. Μετά από αυτή τη νίκη πρέπει να γίνει η αρχή για να παίζουμε καλά και εντός και εκτός έδρας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, τα δώσαμε όλα και είδαμε ότι ο Ολυμπιακός σε κάποιο διάστημα έγινε επιθετικότερος και εμείς οπισθοχωρήσαμε. Όπως είδατε και εσείς το αποτέλεσμα ήταν θετικό, συγχαρητήρια και πάλι στους συμπαίκτες μου. 
Ο προπονητής μας είναι πάντα δίπλα μας, απόψε παίξαμε σε υψηλό επίπεδο, κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς έντεκα εναντίον έντεκα αλλά ο καθένας μας είχε και τις προσωπικές του μονομαχίες. 

Ο Σισέ είναι ένας μεγάλος παίκτης, συγχαρητήρια για το παιχνίδι του. Εμείς συνεχίζουμε για το καλύτερο. Τα προβλήματα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά εμείς είμαστε εντός. Η ομάδα μάχεται, κοιτάζοντας πάντα προς τη νίκη. Δεν μπορώ να απαντήσω για το μέλλον μου. Εγώ κοιτάω το πρωτάθλημα, το παιχνίδι μου και πως να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να γίνω αυτό που είναι καλύτερο για όλους. Είμαι χαρούμενος εδώ, με σέβονται οι φίλαθλοι και στο τέλος του πρωταθλήματος ελπίζω να γίνει το καλύτερο για όλους». 

Βλαχοδήμος: "Θα προσπαθήσουμε για πρωτάθλημα"

Δηλώσεις έκανε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που μίλησε για μεγάλη νίκη, αποθέωσε τον κόσμο και τόνισε ότι οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν για το πρωτάθλημα.

"Ήταν μια μεγάλη νίκη. Πάντα ωραίο να νικάς στα ντέρμπι. Αυτό ήθελε ο κόσμος, αυτό θέλαμε κι εμείς και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Το να κερδίζεις ένα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά από ‘δω και πέρα. Να χαρούμε σήμερα και αύριο και μετά να επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς", ανέφερε αρχικά.

Για τη σημασία της νίκης: "Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την ομάδα, για τη βαθμολογία και για τον κόσμο. Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε πάντα καλά και ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα σήμερα και ελπίζω να είναι πάντα έτσι".

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: "Αν μπορούμε, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσουμε και εκτός έδρας. Πιστεύω ότι θα μας δώσει φόρα το σημερινό ματς και θα το κάνουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags