Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα Βιγιαφάνιες σε Ουζουνίδη: «Αυτό το λάθος κάνουμε στα γκολ»!
| 2017-10-29 08:12:00

Μήνυμα Βιγιαφάνιες σε Ουζουνίδη: «Αυτό το λάθος κάνουμε στα γκολ»!

Sportdog Team
Μήνυμα Βιγιαφάνιες σε Ουζουνίδη: «Αυτό το λάθος κάνουμε στα γκολ»!

Ο Αργεντινός άσος αποκάλυψε τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα του!

Τι είναι αυτό; Η οπισθοχώρηση που κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού όταν πετύχουν γκολ!

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο σκόρερ του ντέρμπι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλαμε τη νίκη και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Προπονητής, παίκτες και κόσμος είμαστε χαρούμενοι».

Για την οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού: «Δεν συνέβη μόνο σήμερα, έγινε και με την ΑΕΛ. Όταν βάζουμε γκολ καθόμαστε μετά περίπου πέντε μέτρα πίσω, είναι λάθος και προσπαθούμε να το διορθώσουμε».

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Από το ξενοδοχείο ακόμα, θέλαμε τη νίκη. Σήμερα δώσαμε μάχη και τρέξαμε πολύ, κάναμε τα πάντα. Βγάλαμε αυτοπεποίθηση, πάθος. Τα ντέρμπι κερδίζονται ευθύς εξαρχής όπως λέμε και στην Αργεντινή».

Για το αν αυτή η νίκη μπορεί να γίνει αφετηρία για καλύτερη συνέχεια: «Παίζουμε ένα καλό ποδόσφαιρο και κάνουμε ότι μας ζητά ο προπονητής. Για να μπορέσουμε να παίξουμε το ίδιο καλά, χρειαζόμαστε χρόνο, έχουν έρθει καινούριοι παίκτες. Εντός παίζουμε καλά, εκτός δεν έχουμε την ίδια καλή εμφάνιση, πρέπει να το δουλέψουμε και να το διορθώσουμε αυτό. Θα δούμε το restart την επόμενη αγωνιστική στην Τρίπολη».

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ: «Το αφιερώνω σε όλους όσοι δουλεύουν για μας και μας περιβάλλουν, σε αυτούς που από το πρωί ως το βράδυ είναι δίπλα μας μέσα σε όλες αυτές τις αντιξοότητες. Το αφιερώνω επίσης και στην οικογένειά μου».

Για το πώς ένιωσε που ο κόσμος φώναζε το όνομά του: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι αλλά όχι τόσο έντονα όσο απόψε. Ο κόσμος αναγνωρίζει τους ανθρώπους που προσπαθούν και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags