Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι να παίξουμε σήμερα στο Πανιώνιος - ΑΕΚ!
| 2017-10-29 11:28:00

Τι να παίξουμε σήμερα στο Πανιώνιος - ΑΕΚ!

Sportdog Team
Τι να παίξουμε σήμερα στο Πανιώνιος - ΑΕΚ!

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ

*** Σημαντική άνοδος του άσου, έφτασε στο 4,20 από το 3,75. Το διπλό έπεσε αρκετά και από το 2,05-2,10 πλέον στο 1,85-1,90.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Τετάρτη πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αρη για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Σπουδαία η εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα, στα πρώτα τριάντα λεπτά σαν να μη βρισκόταν στο γήπεδο, έκτοτε όμως ισορρόπησε, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερος και πανηγύρισε το τρίποντο. «Μοιρασμένο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί, στο δεύτερο εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι και σκοράραμε, είχαμε την τύχη που μας έλειψε με Λαμία και Ολυμπιακό» ικανοποιημένος ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την επιστροφή στις νίκες ύστερα από τις δύο ήττες.

Οριστικά απών ο Σπιριντόνοβιτς (6/2).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κότνικ - Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί - Κόρμπος, Σιώπης - Μασούρας, Μασούντ, Λάμπρου - Γεσίλ

ΑΕΚ: Την Πέμπτη διέλυσε εκτός έδρας με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου κι εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η άνοδος στην κορυφή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μάλλον τη ζάλισε, έκτοτε δεν έχει κερδίσει, στα τρία ματς το άσχημο σερί (0-2-1) μετά την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Αρκέστηκε σε μια ανούσια υπεροχή, που μεταφράστηκε σε ελάχιστες ευκαιρίες.

«Δεν βγάλαμε καθόλου ένταση στο παιχνίδι μας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι να δίνουμε αγώνες ανά τέσσερις ημέρες» η παραδοχή του Μανόλο Χιμένεθ για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Εξέτισε ο Βράνιες (6/1). Θα λείψει ο Κλωναρίδης  (6/1). Πάντα απόντες ο κίπερ Μπάρκας (-) και ο Τσιγκρίνσκι (2/0). Επιστρέφει ύστερα από πολύ καιρό σε αγώνα πρωταθλήματος ο Γιακουμάκης (-).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ανέστης - Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες - Γαλανόπουλος, Σιμόες - Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Μάνταλος - Αραούχο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G): Αμεση η επιστροφή του Πανιωνίου στις νίκες, αντίθετα η ΑΕΚ έπαθε ίλιγγο μόλις ανέβηκε στην κορυφή κι έκτοτε δεν κέρδισε. Αναμένουμε ματς με πολύ μεγάλη ένταση, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις αναμετρήσεις τους στη Νέα Σμύρνη. Το αμφίσκορο (2,10 Stoiximan), μοιάζει πολύ πιθανό με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Ο Πανιώνιος εντός έδρας βγάζει πολλή ένταση και σκοράρει σχετικά εύκολα, η ΑΕΚ επιθετικά πείθει, αλλά αμυντικά δεν είναι και της ...απολύτου εμπιστοσύνης.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags