Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Μπακασέτα για τη μεταγραφή του – Τι συνέβη με Ολυμπιακό, πόσα λεφτά έδωσε η ΑΕΚ
| 2017-10-29 22:31:00

Αποκαλύψεις Μπακασέτα για τη μεταγραφή του – Τι συνέβη με Ολυμπιακό, πόσα λεφτά έδωσε η ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μπακασέτα για τη μεταγραφή του – Τι συνέβη με Ολυμπιακό, πόσα λεφτά έδωσε η ΑΕΚ

Ο άσος της Ένωσης μίλησε για τη νίκη στην Πλατεία και το... σήριαλ του 2016.

Η εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου (1-0) περνάει σε δεύτερη μοίρα λόγω του τραυματισμού του Πέτρου Μάνταλου, σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ξέσπασε και για τη μεταγραφή του το 2016.

Η δήλωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Ένωσης στην κάμερα της Nova: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς αλλά περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο γιατρός μας ενημέρωσε ότι ο Πέτρος (Μάνταλος), ο αρχηγός της ομάδας μας έχει κάτι σοβαρό. Θα μας λείψει πάρα πολύ, είμαστε όλοι δίπλα του, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν. Δεν χωράνε πολλά λόγια σε τέτοια περιστατικά.

Είναι λίγο άδικο αυτό που έχει γίνει με την ΑΕΚ φέτος, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στην Τρίπολη όπου δίκαια χάσαμε, στα άλλα ματς δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει κρατήσει φέτος υψηλά στάνταρ απόδοσης, εγώ πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν και το πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών.

Αν ήταν ο Πέτρος στο γήπεδο θα είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ, δεν είχα δει καν ότι είχε πέσει στο έδαφος πριν κάνω την πάσα στον Αραούχο, μετά τους πανηγυρισμούς το κατάλαβα. Η περυσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, μετά το πρόβλημα στο γόνατο, έχασα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και φέτος προσπαθώ να μπω καλά μέσα στην ομάδα.

Θέλω να δείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της ΑΕΚ, ο σύλλογος δαπάνησε κάποια χρήματα για εμένα και μπορώ να τα καταφέρω. Έχω αφήσει πίσω την περυσινή σεζόν και φέτος θέλω να είμαι εντελώς διαφορετικός. Έχω καταλάβει τα λάθη μου του παρελθόντος, είμαι έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου, άλλες φορές μου βγαίνει στο παιχνίδι μου και άλλες όχι.

Σας ευχαριστώ που με ρωτήσατε για το αν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από τους οπαδούς του Πανιωνίου απόψε γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάτι: εγώ δεν θα δεχθώ από κανένα να μου επιβάλλει το μέλλον μου. Το 2016 είχα μιλήσει με τον Πανιώνιο και έκανα σαφές ότι θέλω να πάω στην ΑΕΚ, ειπώθηκαν πάρα πολλά για αυτό, αλλά εγώ έβλεπα το μέλλον μου μόνο στην ΑΕΚ.

Δεν μίλησα οπαδικά, κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη, έγινε όλο αυτό στα Πλέι Οφ και έμεινα τελικά εκτός ομάδας, δημιουργήθηκε ντόρος και ακούστηκαν άσχημοι χαρακτηρισμοί. Στις 28 Ιουνίου που έκλεισα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος πήρε καλά λεφτά, 300.000 ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του έληγε σε έξι μήνες. Για εμένα, ο Πανιώνιος θα είναι πάντα μια από τις ομαδες στις οποίες έχω αγωνιστεί, δεν θα πω ότι δεν περίμενα αυτή την αντιμετώπιση απόψε, ωστόσο θα πω ξανά ότι δεν θα μου επιβάλλει κανένας το μέλλον μου, ούτε η οικογένειά μου δεν είχε λόγο στην επιθυμία μου εκείνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags