Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπεσε στο 1,30 ο άσος του ΠΑΟΚ...
| 2017-10-30 10:16:00

Έπεσε στο 1,30 ο άσος του ΠΑΟΚ...

Sportdog Team
Έπεσε στο 1,30 ο άσος του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ στην πάντα τιμωρημένη Τούμπα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης κι έχει την ευκαιρία με νίκη να ανεβεί στη δεύτερη θέση, έντονη πάντως η πίεση στον Λουτσέσκου. 

*** Επεσε ο άσος και από το 1,35 βρίσκεται στο 1,30. Το διπλό πάντα πάνω από το 10,00.

*** Κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 στο μίνι τοπικό ντέρμπι τον Απόλλωνα Πόντου για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου κι εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι. Μέτριο έως κακό ματς με ελάχιστες φάσεις, οι περισσότερες εκατέρωθεν από στημένα, έμοιαζε να μην έχει σχέδιο στο παιχνίδι του. «Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, μόνον εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά ηττηθήκαμε από μια στημένη φάση» είδε το ματς ο Ρατζβάν Λουτσέσκου, που βρίσκεται πάλι υπό συνθήκες έντονης πίεσης, αρκετοί παίκτες γκρινιάζουν για τις επιλογές του.

Αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας (0-3-1), παρήγορο πως διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις τρία γκολ παθητικό (μαζί με τον Ατρόμητο), με νίκη σήμερα ανεβαίνει στη δεύτερη θέση. Εξέτισε ο Κουλούρης (3/0), έτοιμος ο Ελ Καντουρί (6/0), πάντα απών ο Λεβέκ (1/0), λείπουν καιρό ο κίπερ Γλύκος και ο Μυστακίδης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ρέι - Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς - Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο - Μακ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, - Πρίγιοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Την Πέμπτη κέρδισε εντός έδρας με 2-1 τον Κισσαμικό για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου, η πρόκρισή του θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Δεν πήρε τίποτα στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ηττήθηκε με 1-0. Στα πρώτα τριάντα λεπτά έπιασε ίσως και την καλύτερη φετινή εμφάνισή του και άδικα δεν άνοιξε το σκορ, στο υπόλοιπο όμως σαν να έπεσε ο διακόπτης και απείλησε ελάχιστα. «Περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά μας κέρδισε ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, κάναμε πολλά λάθη αλλά μπορούμε να κοιτάμε μόνο μπροστά» σκασμένος ο Σάββας Παντελίδης, που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα στον πάγκο του Αστέρα μετά το αρχικό 1-2-0.

Εξέτισαν Ιγκλέσιας (6/0), Καλτσάς (7/1).Τιμωρημένος ο Μουνάφο (8/1). Φρέσκο πρόβλημα και απών ο Ισνάλδο (7/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Αθανασιάδης - Ιγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης - Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς - Καλτσάς, Ματίντα, Τσιλιανίδης - Μανιάς

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (No bet): Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο του να αξιοποιεί την πάντα τιμωρημένη Τούμπα, όμως τώρα οι συνθήκες είναι ιδιάζουσες. Γκρεμίστηκε από την κορυφή, έβγαλε αδυναμίες στο πρόσφατο ντέρμπι, επανήλθε η πίεση στον Λουτσέσκου. Σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά ο Αστέρας υπό παρόμοιες συνθήκες (άδειο γήπεδο) τρόμαξε τον Ολυμπιακό). Θα αρκεστούμε στην παρακολούθησή του.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags