Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς αντιδράει ο Γιάννης στο «MVP, MVP»; (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2017-10-30 11:11:00

Πώς αντιδράει ο Γιάννης στο «MVP, MVP»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πώς αντιδράει ο Γιάννης στο «MVP, MVP»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιαχή που ακούγεται στο γήπεδο τον έχει αποπροσανατολίσει;

Ο Έλληνας άσος των Μπακς οδήγησε την ομάδα του Τζέισον Κιντ στη νίκη επί των Ατλάντα Χοκς με 117-106, προσθέτοντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του (33 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Έτσι, άκουσε για ακόμα μία φορά τις ιαχές «MVP, MVP», ενώ, την ίδια ώρα, οι αναλυτές του «μαγικού κόσμου» τον έχουν στα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του πολυτιμότερου παίκτη της Regular Season. Ο ίδιος ωστόσο ανέφερε πως... κλείνει τα αυτιά του σε όλα αυτά και πως επικεντρώνεται μόνο σιτς αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

«Είναι δύσκολο να μην δίνεις βάση σε όλα αυτά, ειδικά όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις παντού το πρόσωπό σου. Είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και σκοπεύω να παραμείνω τέτοιος, επειδή η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αγώνες», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης, ο οποίος τόνισε πως... δεν βλέπει τηλεόραση για να μην επηρεάζεται:

«Διαγράφω απλά τις εφαρμογές στο κινητό μου! Αυτό μου προτείνουν η κοπέλα μου και τα αδέρφια μου, ο θόρυβος μπορεί να με αποσυντονίσει. Προσπαθώ να μην παρακολουθώ τηλεόραση και οποιαδήποτε εκπομπή ασχολείται μαζί μου, προτιμώ να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags